I am NOT desperate

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Su Helmi 26, 2017 7:24 pm

Harvey ehti jo toivoa, että hänen vaikerrettua pyyntönsä toiselle, olisi tuo suoraan toteuttanut hänen toiveensa. Sen sijaan tuo päätti kiusata häntä eikä työntynyt hänen sisäänsä, ja lopetti lantionliikkeensäkin hänen omaansa vasten saaden Harvyen kurtistamaan kulmiaan ja katsomaan tyytymättömänä toista raskaasti huohottaen. Zig vastasi hänen katseeseensa ja vieläpä ilkikurinen ilme kasvoillaan saaden nuoremman mutristamaan huuliaan. "mh.. älä kiusaa!" Harvey ynähti ja katsoi tuota tyytymättömänä. Ei tämän näin pitänyt mennä! Hänen se piti kiusata Zigyä eikä toisinpäin.! "Tiedät kyllä, että haluan.." Hän mutisi sitten painaen samalla kyntensä jälleen toisen niskaan.

Lopulta Zigy sitten luovutti ja etsi äsken löytämänsä rasvan käsiinsä ja levitti rasvaa miehuudelleen liikutellen kättä omalla varrellaan samalla kun Harvey nuolaisi huuliaan ja katsoi tuota nälkäisesti. Hän halusi jo toisen miehuuden sisäänsä. Hän oli jo aikessa koittaa vielä vakuuttaa Zigyn siitä, että tämä olisi varmasti viimeinen kerta.. Hän ei kuitenkaan saanut sanottua mitään kohdattuaan Zigyn katseen toisen katsoessa häntä liikutellen kättä miehuudellaan ja todetessa sitten päättäväisellä äänellä, että niin hän todella tarvitsisi tuon kyrvän sisäänsä, ja hänen olisi turha väittää tuolle toisin saaden nuoremman nielaisemaan raskaasti ja värähtämään sitten himosta. Hän oli yrittänyt väittää itselleen, ettei tarvitsisi.. samoin zigylle. mutta tuo tiesi... näki suoraan hänen lävitseen.. toisesta uhkuva määräysvalta, ja tuon komento siitä, että hänen olisi turha koittaa valehdella tuolle ja väittää ettei hän tarvitisi toisen kyrpää kiihotti häntä entisestään saaden nuoremman voihkaisemaan ja tuijottamaan toista silmät himosta tummuen. Lopulta toinen kuitenkin asettautui hänen jalkojensa väliin paremmin ja vei kärkensä hänen aukolleen työntyen viimein hänen sisäänsä saaden nuoremman vaikertamaan nautinnosta. "aah..Z.. aah.." Harvey huohotti ja työnsi sitten Zigyn selälleen istuen nyt hajareisin tuon lantiolla minkä ansiosta Zigyn miehuus upposi entistä syvemmälle hänen sisäänsä saaden Harveyn vaikertamaan toisen nimen. Lihastensa rentouduttua alkoi Harvey liikkua toisen päällä nojaten samalla käsillään toisen rintakehään upottaen kevyesti kyntensä toisen ihoon samalla kun ratsasti toisen kyrvällä. "aah.. Z....aah ziggy.. " Harvey vaikersi tuntien rajansa alkaen pikkuhiljaa lähestyä vaikka Zigy ei edes koskenut hänen miehuuteensa. Lopulta Harvey muutti hieman asentoaan jolloin tuon kyrpä alkoi hieroutua juuri sopivasti hänen herkkää kohtaansa vasten, samalla Harvey otti Zigyä käsistä ja vei ne lantiolleen. Samalla hän vei omatkätensä vaaleisiin hiuksiinsa kaareuttaen voimakkaasti selkäänsä voihkien sitten jälleen toisen miehuuden hieroutuessa jälleen uudella tavoin herkkää pistettään vasten.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Su Helmi 26, 2017 7:51 pm

Harvey osasi todella yllättää hänet, kerta toisensa jälkeen. Joko sanoillaan tai teoillaan. Tällä kertaa kyseessä oli teko. Hän ei ehtinyt nimittäin edes aloittaa liikkumista toisen sisällä, kun nuorempi päätti ottaa ohjat käteensä eikä Zig ehtinyt edes reagoida tuota estääkseenkään. Ei sillä, että hän välttämättä olisi tahtonutkaan.
Hän otti enemmän kuin mielellään toisen päälleen, etenkin, kun tuo ele sai hänen elimensä uppoamaan syvemmälle nuoremman sisälle ja siten voihkauksen karkaamaan vihreähiuksisen huulilta. Tämän puolen Harveysta hän oli jo todistanut pariinkin otteeseen, mutta eri tavalla. Missään vaiheessa tuo ei ollut ottanut tilannetta haltuunsa tällä tavalla ja onnistunut yllättämään häntä näin, ilman, että hän ehti sanoa asiaan juuta taikka jaata.

Zig ei voinut väittää, etteikö olisi pitänyt tästä; nuoremmasta liikkumassa yllään. Tuon kynnet upposivat hänen rintakehänsä vaaleaan ihoon ja nuoremman lantion liike sai hänet huokailemaan matalasti.
Hän ei ollut tiennytkään nuoremman taitavan ratsastamisen näin hyvin, mutta oli positiivisesti yllättynyt. Hän tunsi yhtälailla nautintoa miehuutensa osuessa toisen herkkään pisteeseen, koska samaan aikaan terskansa hieroutui ihanasti nuoremman seinämiä vasten. Raskaasti hengittäen hän puristi Harveyn lantiota rystyset valkoisina ja antoi selkänsä kaareutua.
Zig kieltäytyi sanomasta mitään ääneen, muttei kyennyt kieltämään nuoremman taitoja itseltään. Tuntiessaan rajansa lähestyvän hän irrotti toisen kätensä otteen nuoremman lantiolta ja kietoi sormensa tuon elimen ympärille. Hän ei aikonut laueta ensin, joten hänen täytyisi vain varmistaa se, että Harvey tulisi nopeasti. Hengästyneesti virnistäen hän alkoi liikuttaa kättään ja työnsi samalla lantiotaan lattiasta sen minkä toisen alla kykeni.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Su Helmi 26, 2017 8:36 pm

Nyt oli Harveyn vuoro hymyillä itsetyytyväisesti kun hän huomasi yllättyneen ilmeen käväisevän Zigyn kasvoilla hänen kaadettua tuon alleen. Pieni henkilökohtainen voitto jonka hän siitä sai, että onnistui yllättämään Zigyn katosi hänen alettua ratsastaa toisen miehuudella. Hänen vietyä omilla käsillään Zigyn kädet lantiolleen puristi tuo hänen lantiotaan rystyset valkoisina saaden Harveyn virnistämään nautintonsa keskeltä. Toisen miehuus hieroutui hänen vaihtelevan lantionliikkeensä ansiosta ihanasti hänen sisintään vasten saaden Harveyn kaareuttamaan selkäänsä entisestään kaiken sen nautinnon ansiosta. Harvey nautti myös valtavasti huokailuista joita sai Zigyssä aikaan liikkeillään. Pian hän saattoi toisesta jälleen huomata tuon nautinnon lähestyvän ja silloin Zig vei lisäksi toisen kätensä hänen miehuudelleen alkaen liikutta kättään hänen varrellaan nostaen myös lantiota vastaamaan hänen lantion liikkeitään saaden Harveyn vaikertamaan kovaan ääneen nautinnosta. Rajansa lähestyessä nopeasti koitti Harvey purra huultaaan pysyäkseen hiljaa. Zigyn kuitenkin nostaessa lantiotaan hänen liikettään kohti osui tuo täydellisesti hänen herkkää kohtaansa vasten ja sai nuoremman lentämään rajansa ylitse. "AAAA ZIIIIIG.." Harvey huusi nautinnosta ja lysähti sitten toisen rintakehän päälle makaamaan.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Su Helmi 26, 2017 8:49 pm

Zig ei kyennyt pidättelemään itseään kauaa toisen jälkeen ja oli salaa kiitollinen siitä, että sai toisen tulemaan niin nopeasti, sillä hän seurasi itse perässä vain muutamia sekunteja myöhemmin, ehtien kuitenkin nauttimaan nuoremman lihasten supistelusta jonkin aikaa.
Hän ei ollut suunnitellut joutuvansa näkemään seksin eteen niin paljon vaivaa kuin oli lopulta nähnyt, mutta sentään hän oli saanut tahtonsa läpi vaikka Harvey oli alkuun ollut vastahakoinen, syystä jota hän ei vieläkään täysin ymmärtänyt.

Zig puristi toisen lantiota vielä hetken ennen kuin kykeni edes harkitsemaan liikahtamista, puhumattakaan siitä, että olisi sallinut toisen liikkua. Kun hän lopulta auttoi Harveyn yltään hän saattoi hetken arvioida toisen käyttämää äänenvoimakkuutta ja lopulta housujaan takaisin jalkaansa kiskoessaan mulkaisi nuorempaa.
"Muistaakseni pyysin, että olisit hiljaa", Zig hymähti jaksamatta välittää äänessään tuntemaansa lievää ärtymystä, jonka aiemmin tuntemansa nautinto onnistuneesti peitti alleen.

Puettuaan hän siisti hiuksiaan ja passitti Harveyn kotiin, vannottaen, että tuo tekisi ensi viikonloppuna useamman vuoron, koska ei ollut osannut olla hiljaa, kuten hän oli vaatinut.
Pitihän hänen yhä säilyttää arvoasemansa ja rangaista virheistä.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa