I am NOT desperate

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Siirry alas

I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty To Helmi 09, 2017 9:14 pm

Zig, kuten jo useaan otteeseen todettua, oli pärjännyt vuosia ilman seksiä, eikä hänellä ollut ollut ongelmia pitää kiinni selibaatistaan. Nyt, tuon osin tahattomankin selibaatin rikottuaan, hän joutui huomaamaan, ettei edelliseen palaaminen enää tahtonut onnistua. Aiemmin häntä oli panettanut hyvällä - tai siis mielestään tietysti huonolla - tuurilla kerran viikossa, mutta nyt tuota pakottavaa tarvetta esiintyi jo päivittäin eikä loppua näkynyt.
Hän oli pärjännyt mielestään hyvin, jo toista viikkoa ilman, mutta tarpeensa kasvoi päivittäin eikä oman käden hyödyntämisestä ollut apua. Lähestulkoon päinvastoin, itsensä tyydyttäminen sai hänet kaipaamaan vain entistä enemmän sitä erästäkin, varsin raivostuttavaa, tuoretta alaistaan, joka oli teoillaan aiheuttanut hänen selibaattinsa katkeamisen.

Zig oli saapunut töihin ajallaan, kuten tavallisesti. Huhupuheet hänen aiemmasta, hänelle epätavanomaisesta sairaslomasta kiersivät yhä klubin työntekijöiden keskuudessa eikä hänen nykyinen, hänelle ominaisempi käytöksensä riittänyt puheita hiljentämään.
Niinpä hän oli aamullakin tyytynyt ainoastaan vilkaisemaan työntekijänsä hiljaisiksi ja pysytellyt sen jälkeen pääosin työhuoneessaan.
Hänelläkin oli omat pakkomielteensä; hänen täytyi tarkistaa kaikki kakkosmiehensä tekemät päätökset, varmistaa, ettei tuo ollut mennyt tekemään mitään typerää. Kuten palkkaamaan lisää työntekijöitä, jotka koettaisivat päästä hänen housuihinsa. Jo heidän kaikkien turvallisuuden vuoksikin hänen täytyi tietää kaikista päätöksistä, kaikesta, mitä klubilla tapahtui.

Koputus ovelle herätti Zigin ajatuksistaan. Hän antoi luvan astua työhuoneeseen ja kohtasi kakkosmiehensä, joka kaiketi tahtoi varmistuksen siitä, ettei ollut tehnyt mitään väärin hänen poissaolessaan.
"Kaikki on kunnossa", Zig huokaisi ja nojasi tuolinsa selkänojaan. Toinen kääntyi lähteäkseen, mutta vihreähiuksinen keskeytti tuon mietteliäänä ja jyrsi kuulakärkikynänsä päätä hampaillaan.
"Pyydätkö Harveyn tänne?" hän pyysi ennen kuin uppoutui takaisin omiin ajatuksiinsa. Hän ei enää jaksanut syyttää itseään tapahtuneesta, sen paremmin kuin koettaa kieltääkään sitä. Harvey tiesi hänen todellisen suuntautumisensa nyt ja osin siitä syystä hän oli myös itse joutunut hyväksymään totuuden. Hän ei kuitenkaan toivonut kenenkään muun saavan tietää.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty To Helmi 09, 2017 9:47 pm

Harveyn ja Zigyn yhteisestä yöstä oli kulkunut hieman yli viikko. Koska Zigyn kyrpä ei ollut mikään pieni, oli Harvey joutunut hieman linkuttamaan pari seuraavaa päivää, mutta virne hänen kasvoillaan noina päivinä oli ollut harvinaisen itsetyytyväinen. Hän oli saanut vieteltyä kaikkien mielestä heteron Zigyn, antanut tuolle suihinoton, mielikuvat siitä sekä Zigystä panemassa häntä niin kovaa, että hyvä ettei Harvey ollut nimeään unohtanut. Olivat yhä tuoreina mielessä, hän oli siirtänyt ne mielessään sooloseksi kansioon ja jopa hyödyntänyt kyseisiä muistoja muutamia kertoja vetäessään käteen. Heidän yhteisen yönsä jälkeen Zigy oli ollut muutamanpäivän poissa töistä, joina päivinä hän ei toista ollut nähnyt. Se mistä syystä tuo oli ollut pois, ei Harvey ollut varma oliko tuo vältellyt häntä vai ollut muuten vain pois? No toisaalta hän oli toiselta saanut jo mitä oli halunnut. Ei sillä, ei hän olisi täysin sitä vastaan, että saisi tuntea Zigyn kyrvän vielä joskus sisällään. Silti, hän ei etsinyt nyt vakipanoa, eikä mitään muutakaan vakinaista, siitä ei seurannut koskaan mitään hyvää.

Tänä iltana, Harvey oli valinnut ylleen tiukkaakin tiukemmat ihoa nuolevat muutamasta kohtaa revityt pillifarkut, verkkohihattoman sekä mustan karvareunuksisella hupulla varustetun liivin jossa oli muutamia niittejä. Meikkinsä hän oli tehnyt jälleen smokey eyen ja levittänyt huulilleen vain tavallista huulirasvaa. Hän oli suunnitellut uuden tanssin jonka aikoi esittää tänään lisäksi hän oli antanut jo muutaman sylitanssin töiden alettua ja odotteli juuri omaa vuoroaan päästä lavalle nojaillen juuri tiskiin ja flirttaili hieman. Samalla hän huomasi jälleen Zigyn saapuvan töihin. Enään tuon saapuminen ei aiheuttanut hänessä yhtä voimakasta reaktiota kuin aijemmin, mutta yhä töisen näkeminen sai hänet värähtämään ja kylmät väreet kulkemaan hänen selkäänsä pitkin. Valitettavasti hieman Zigyn jälkeen tuota seurasi yksi Harveyn edellisen tanssityöpaikan asiakkaista, tuon oli täytynyt kuulla, että hän tanssi jälleen. Tuo valitettavasti sattui olemaan liiankin omistushaluinen ja välillä väkivaltainen mulkvisti josta oli ollut haittaa hänen tienesteilleen sillä tuo oli yrittänyt omia hänet ja estää häntä esiintymästä ja antamasta sylitansseja muille. Tuon huomatessa hänet Harvey suunnitteli jo pakoa, kun yllättäen Zigyn kakkosmies saapui hänen luokseen ja sanoi pomon haluavan nähdä hänet saaden Harveyn huokaisemaan helpotuksesta ja suuntaamaan lantio keinuen Zigyn toimistoa kohti. Siellä hän sen suurempia kyselemättä avasi oven ja astui sisään flirttaileva hymy kasvoillaan. "Kas hei pomo, sä kutsuit?" Harvey heitti virnistäen ja asteli lähemmäs tuon pöytää kysyvä katse silmissään.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty To Helmi 09, 2017 10:34 pm

Zig ei ollut vielä varma siitä, mitä nuoremmalle sanoisi, mutta arveli keksivänsä tilanteessa jotakin sopivaa. Tai kuinka sopivaa panon pyytäminen nyt koskaan saattoi edes olla.
Nuoremman astuessa koputtamatta sisään, kaikki ajatukset tuntuivat kuitenkin pakenevan mielestään, kehonsa huomatessa saavansa kenties uuden tilaisuuden.

Harveyn huulille kohosi tuo flirttaileva hymy, jonka hän oli nähnyt aiemminkin, mutta joka jostain syystä tällä kertaa tuntui toimivan aiempaakin paremmin.
Zig rypisti kulmiaan ja vei hetkeksi katseensa toisaalle ennen kuin nuoremman tervehdys kiinnitti hänen huomionsa jälleen tuon puoleen.
"Niinpä taisin tehdä", vihreähiuksinen vastasi kevyesti naurahtaen ja nousi hitaasti tuoliltaan. Hän ei ollut varma mitä aikoi, mutta kehonsa oli ennenkin tiennyt mitä tehdä, ilman, että hän tietoisesti antoi sille käskyjä. Yleensä se oli lähinnä ärsyttävää, mutta tänään siitä saattaisi olla jopa hyötyä.

"Mietin tässä...", Zig aloitti ja kiersi pöytänsä toiselle puolelle, ojentaen toisen kätensä, antaen sormenpäidensä pyyhkiä pöydän pintaa hänen astellessaan.
Hän nojasi takapuolensa työpöytäänsä päästyään Harveyn kanssa samalle puolelle pöytää ja veti kätensä puuskaan rintakehälleen.
"...kiinnostaisiko sinua...", Zig jatkoi puraisten alahuultaan, kiroten itseään hiljaa mielessään. Hän kurottautui hieman ja kiskaisi nuoremman lantiosta kiinni pitäen lähemmäs.
"...uusinta?" Hän kohotti kysyvästi toista kulmaansa ja antoi katseensa kohota toisen lantiolla lepäävästä kädestään, nuoremman vartaloa pitkin takaisin tuon kasvoihin.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty To Helmi 09, 2017 11:16 pm

Harvey seisoi lähellä Zigyn työpöytää samalla kun pohti, mitä tuolla mahtoi olla asiaa. Tuolla ei ainakaan pitäisi olla valittamista hänen työstään, sillä hän oli nopeasti noussut yhdeksi paikan suosituimmista tanssijoista niin esitysten kuin sylitanssienkin suhteen. Joten hän toi toiselle varmasti rahaa, lisäksi hän oli selvittänyt, että muut tanssijat saivat parempaa palkkaa kun taas hän sai yhä tällähetkellä vain tarjoilijan palkan. Joten sen huomioon ottaen, hän toi Zigylle tällähetkellä enemmän rahaa kuin muut tanssijat, sillä tuo maksoi hänelle vähemmän.! Hän ei ollut vielä päättänyt asiasta jutella Zigyn kanssa, mutta jahka hän vakiinnuttaisi paikkansa suosituimpien tanssijoiden joukossa täytyisi hänen ottaa asia esiin tuon kanssa.

Hänen saavuttua Zigyn huoneeseen, käänsi tuo hetkeksi katseensa muualle saaden Harveyn kurtistamaan kulmiaan ja vilkaisemaan sitten alaspäin jolloin virne hänen huulillaan vain leveni. Toiko läpinäkyvä paita kenties Zigylle turhankin eläväisiä mielikuvia heidän viimekerrastaan. Se sai pahaenteisen virneen kohoamaan jälleen hänen huulilleen ja nuoremman puraisemaan kevyesti huultaan katsoessaan vanhempaa tuon myöntäessä kutsuneensa hänet tänne. Sitten tuo nousikin seisomaan ja siirtyi hitaasti pöytänsä ympäri kohti Harveytä saaden nuoremman värähtämään ja hänen hengityksensä muuttumaan hivenen pinnallisemmaksi. Päästyään pöydän toiselle puolen Zig puhui käheästi ja kiusaavan hitaasti kertoen miettineensä, saattaisiko häntä kiinnostaa uusinta, samalla kuon tuon käsi siirtyi hallitsevasti hänen lantiolleen ja veti hänet sitten nopealla liikkeellä itseään vasten saaden Harveyn menettämään osin tasapainonsa nojautuen ihan kiinni Zigyyn vieden toisen kätensä tuon rintakehälle samalla kun kietoi toisen kätensä tuon selän taakse. Yllättävä liike sai myös Harveyn henkäisemään terävästi ja hänen sydämmensä sykkimään hieman nopeammin. Samalla ehdotus uusinnasta, ja toisen voimakas vartalo hänen omaansa vasten saivat Harveyn nielaisemaan raskaasti ja hänen etumuksensa nytkähtämään hieman. Sitten nuorempi puolestaan keräili hieman ajatuksiaan yrittäen hallita himojaan. Zigy halusi häntä, uudestaan. Hän oli saanut toisen haluamaan itseään uudestaan.! Harvey tunsi jälleen olonsa harvinaisen itsetyytyväiseksi, hän oli saanut kaupungin tunnetuimman jengipomon, "heteron" sellaisen haluamaan itseään jälleen. Ajatus itsessään jo kiihotti häntä. Samalla Harvey kuitenkin mietti, ettei aikoisi antaa toiselle periksi heti.. hän halusi nähdä mitä toinen tekisi jos hän kieltäisi toiselta mitä tuo halusi... lisäksi hän koitti muistuttaa itselleen jälleen, ettei hän ei myöskään halunnut vakipanoa.. toisaalta.. Zigyn vartalo todella tuntui helvetin hyvältä hänen omaansa vasten.. ja tuon kyrpä..Harvey nielaisi raskaasti ja kuljetti kättään toisen rintakehältä tuon vatsalle puraisten huultaan tuntiessaan toisen vatsalihakset kättään vasten.. "kieltämättä..ehdotuksesi.. on todella..mmm...houkutteleva. mutta valitettavasti minun vuoroni lavalla on nyt.. ja ethän haluaisi kuulla valituksia siitä, etten esiintynyt vuorollani.. joten minun täytyy mennä. " Harvey vastasi hieman käheämmällä äänellä katsoen tuota silmiin, ilkikurinen pilke silmissään. "Toivottavasti pidät uudesta esityksestäni." Harvey kumartui vielä kuiskaamaan tuon korvaan ennenkuin suuntasi lantio keinuen ulos Zigyn toimistosta ja lavalle.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ma Helmi 13, 2017 4:01 pm

Zig oli kyllä kuullut toisen saavuttamasta suosiosta hänen asiakkaidensa keskuudessa, vaikkei itse ollut tuon tanssinäytöksiä juuri vaivautunut todistamaankaan. Lähinnä säästääkseen itsensä kiusauksilta.
Hän ei ollut antanut tuolle tavanomaista palkankorotusta, koska ei ollut kyennyt vielä päättämään, olisiko hänestä katselemaan toista joka päivä. Halusiko hän nähdä tuon päivästä toiseen vai työntää mahdollisimman kauas itsestään estääkseen viime viikkoisen kaltaisen tapahtuman.

Näemmä hän oli jossain vaiheessa tehnyt jonkinlaisen päätöksen, sillä olihan hän juuri kutsunut toisen työhuoneeseensa tarkoituksenaan ehdottaa uusintaa juuri siitä viime viikkoisesta, jonka oli alkuun koettanut unohtaa.

Toisen menettäessä osin tasapainonsa ja painautuessa sen seurauksena henkäisten häntä vasten, Zig oli jo varma siitä, ettei nuoremmasta olisi kieltäytymään hänen ehdotuksestaan.
Mikään toisen käytöksessä ei missään vaiheessa ollut antanut hänelle syytä olettaa, ettei tuo ollut kiinnostunut hänestä. Nimenomaan juuri panona, ei hänkään itselleen parisuhdetta kaivannut, niistä kun tuppasi olemaan ainoastaan harmia. Hänen ammatissaan kaikki lähimmäiset näki yleensä pelkkinä heikkouksina, joiden avulla häntä saattoi kiristää, eikä hän kaivannut elämäänsä yhtäkään tuollaista heikkoutta.

Zig irvisti itsekseen toisen vastaukselle, vaikka ilkikurinen pilke nuoremman silmissä antoikin hänelle syyn olettaa, ettei kieltäytyminen kenties johtunut ainoastaan esiintymisvuorosta, ettei tämä olisi vielä tässä.
Hän oli kertakaikkisen häkeltynyt siitä, ettei ehdotuksensa ollut kelvannut toiselle ja tuijotti tuon perään vielä pari minuuttia oven sulkeutumisen jälkeenkin.
Helvetti... millaiseen soppaan hän oli kauhansa työntänyt?

Irvistäen Zig suuntasi kuitenkin työhuoneensa ovelle ja jäi huoneensa ulkopuolelle seuraamaan nuoremman esitystä. Pitihän hänen kaikesta huolimatta varmistua siitä, että tuo yhä osasi asiansa yhtä hyvin kuin viime viikolla. Olkoonkin, ettei tuon näytöksen seuraaminen helpottanut oloaan, pikemminkin päinvastoin.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Ma Helmi 13, 2017 8:01 pm

Harvey ei ollut missannut irvistystä toisen kasvoilla hänen kieltäydyttyä tuon ehdotuksesta. Harvey osasi jo kieltäytyessään arvella, että tämä ei varmasti olisi tässä. Zigy kun sai aina haluamansa, eikä varmasti ollut tottunut saamaan kieltävää vastausta. Lisäksi tuo ei varmasti ollut edes odottanut sellaista heidän viimekertansa jälkeen jolloin Harvey oli vasta seuraavana aamuna poistunut tuon kotoa blondit hiukset pörröllään, takapuoli ihanasti jomottaen ja erittäin tyydytettynä. Kaikki tämä sai Harveyn myös uteliaaksi, hän tahtoisi nähdä mitä Zigy tekisi kun ei saanutkaan mitä halusi.

Poistuttuaan Zigyn toimistosta veti Harvey syvään henkeä koittaein saada äskeisestä yhä voimakkaasti pamppailevan sydämmensä rauhoittumaan. Puhallettuaan vielä syvään ilmaa ulos sai hän itsensä rauhoittumaan ainakin hieman.. tai niin blondi ainakin väitti itselleen suunnatessaan nopeasti pukuhuoneeseen jossa tarkisti nopeasti meikkinsä ja asteli sitten lavan sivustalle siihensaakka, että hänen nimensä kuulutettiin jolloin Harvey veti kasvoilleen jälleen kiusoittelevimman virneensä jonka jälkeen asteli lantio keinuen lavalle. Vaikka lavalle kohdennetut valot tekivätkin hankalaksi nähdä lavanreunaa kauemmas, saattoi hän tuntea Zigyn olevan huoneessa. Jotenkin aina kun Zigy oli lähellä tunsi hän tuon aiheuttaman vetovoiman. Ja pian hän saattoi juuri ja juuri erottaa hahmon vihreillä hiuksilla tuon työhuoneen oven vieressä. Niimpä nuorempi virnisti itsekseen ja päätti nopeasti pari pientä muutosta tehdäkseen esityksestään mahdollisimman seksikkään. Hänen tanssinsa oli edellistä kiusoittelevampi, puolivälissä tanssia hän hitaasti työnsi liivin päältään ja vajosi polvilleen jalat levällään ja konttasi/ryömi kiusoittelevasti lavan reunaa kohti heilauttaen vaaleat kasvoileen valahtaneet hiukset osaksi selkänsä taakse nousten sitten tankoavasten ylös tehden liikkeistään hidas tahtisia. Tanssi keräsi jälleen valtavat aploodit nuoremman katsoessa viimeisenkerran katsojia blondit hiukset puoliksi silmillä iskien näkyvää silmäänsä ja puraisten huultaan.

Esityksen lopuksi Harvey haki liivisä lavan laidalta ja poistui lavalta. Heti hänen päästyä takaisin baarin puolelle mies yritti tiskiltä tai loossista viittoa häntä luokseen. Osalla varmaan oli mielessä sylitanssi, osan Harvey puolestaan epäili olevan enemmän seksin perässä. Esityksensä jälkeen hän odotti melkein, että Zigy ilmastuisi hänen luokseen, mutta ehkä hänen kieltäytymisensä oli ärysttänyt tuota. Toisen ehdotus oli kuitenkin saanut hänen etumuksensa heräilemään... Niimpä hän katseli ympärilleen etsiskellen uutta uhria. Pian hän kuitenkin tunsi käden kiertyvän lantiolleen ja hivenen häntä vanhempi komeahko mies, joka selkeästi oli nauttinut ainakin jonkinverran alkoholia. Tuo siveli hänen kylkeään ja yritti samalla viedä sormiaan jo hänen verkkopaitansa alle. Tuon sitten ehdottaessa, juoman tarjoamista nyökkäsi Harvey ja antoi toisen johdattaa hänet tiskiä kohti. Samalla kun he kävelivät tunsi hän miehen käden yrittävän matkata hänen takapuolelleen joka sai nuoremman kurtistamaan hieman kulmiaan. Hän piti itsevarmuudesta, mutta tuo ei ollut edes esittäytynyt hänelle ennenkuin yritti jo päästä hänen vaatteidensa alle.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ma Helmi 13, 2017 10:55 pm

Zig seurasi esitystä lähinnä puolittain; toisin sanoen hän pakotti itsensä puolen minuutin välein siirtämään katseensa toisaalle puoleksi minuutiksi. Hän ei tahtonut vaikuttaa liian kiinnostuneelta toisen näytöksestä ja samaan aikaan hän ei tahtonut innostua siitä liikaa kaikkien näiden mahdollisten todistajien läsnäollessa. Lisäksi hän koetti vakuuttaa itsensä siitä, ettei tarvinnut toista. Tuo oli kieltäytynyt hänen ehdotuksestaan, vaikka oli varmasti tietoinen siitä, kuinka paljon se oli häneltä vaatinut. Toinen oli ylipäänsä onnekas, kun oli onnistunut houkuttelemaan hänet kerran kanssaan sänkyyn ja nyt, kun hän oli ehdottanut uusintaa... Siitä ei kieltäydytty!

Yllättäen Zig tunsi itsensä hyvin vihaiseksi, osaamatta alkuun selittää sitä edes itselleen. Hän oli vihainen jokaiselle, joka parhaillaan katsoi Harveytä himokkaasti tai edes ajatteli tuota. Hän oli vihainen Harveylle. Hän oli vihainen itselleen. Ja sitten hän oli jälleen vihainen Harveylle. Kunnes nuorempi poistui lavalta ja sai osakseen lisää huomiota ja hän oli jälleen vihainen jokaiselle, joka toivoi tuolta erityiskohtelua. Ja lopulta, kun nuorempi ennätti lähemmäs ja sai osakseen viimeisimmän, kieltämättä hyvännäköiseksikin luokiteltavan onnenonkijan, hän oli vihainen tuolle. Miehelle, joka siveli Harveyn kylkeä ja koetti ujuttaa kättään tuon paidan alle, jopa takapuolelle.
Hän koetti parhaansa mukaan hillitä itsensä, mutta lopulta jokin päässään napsahti eikä Zig enää välittänyt edes siitä, millaisen kuvan itsestään antoi; Harveylle, tuolle tuntemattomalle miehelle, muille paikan asiakkaille, muille alaisilleen. Häntä ei yksinkertaisesti kiinnostanut. Hän tahtoi päästä haastamaan riitaa ja samalla osoittaa Harveylle, ettei hänen ehdotuksistaan kieltäydytty.

Zig harppoi silmät leimuten baaritiskiä kohden ja kaksikon tavoittaessaan töytäisi Harveylle juoman tarjonnutta miestä rintakehään.
"Sinun on parempi pysyä kaukana hänestä", hän sihahti päätään kallistaen ja koetti olla huomioitta Harveyn, jonka katsetta ei edes välittänyt kohdata. Hän alkoi hiljalleen tulla järkiinsä äskeisestä vihanpurkauksestaan ja tiedosti, miltä tekonsa varmasti vaikutti. Kuinka kummassa hän oli sortunut johonkin tällaiseen!? Ei Harvey merkinnyt hänelle niin paljoa, pankoon kenen kanssa tahtoi, jos kehtasi kieltäytyä hänen tarjouksestaan. Ja silti Zig tiesi, että mikäli olisi nyt perääntynyt tilanteesta ja tuo tuntematon mies olisi koettanut iskeä Harveyta uudelleen, hän olisi jälleen tuon kimpussa, sillä kertaa antamatta tuolle tilaisuutta poistua paikalta.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Ma Helmi 13, 2017 11:16 pm

Harvey nojaili pöytään kasvot baarimikkoa kohden ja tilasi itselleen alkoholittoman drinkin, olihan hän kuitenkin vielä töissä seuraavan tunnin. Samalla hänen seuraansa lyöttäytynyt mies siveli yhä hänen kylkeään ja painautui hänen vastakkaiseen kylkeensä kiinni nojaten itse sivusuunnassa tiskiin. Vaikka he eivät olleet olleet lähekkäin montaa minuuttia, saattoi hän tuntea jo toisen innostuksen latiotaan vasten. Se sai blondin kurtistamaan kulmiaan lähes huomaamatta. Mies oli komea, kyllä.. ja normaalisti hän olisi huomattavasti innokkaampi tuolta saamastaan huomiosta. Kuitenkin tällähetkellä toiselta saatu huomio, ja tuon seksiä lupailevat vihjailut ja sivelyt kiihottivat häntä melkeempä samanverran kuin aamu uutiset. Sen sijaan Harveyn katse olisi halunnut valua klubin toiselle reunalle, herra Jn oven suuntaan. Silti hän kielsi sen itseltään ja käänsi katseensa vieressään olevaan mieheen. Täytyisi hänen edes esittää kohteliasta, jos hän olisi turhan törkeä tai löisi tuota saattaisi hän saada vielä potkut.. ja sitä hän ei olisi valmis riskeeraamaan. Hän viihtyi työssään, ja sen ansiosta hän sai myös nauttia Zigyn välillä turhan pitkiksi venyvistä katseista kehollaan... se jos joku kiihotti. Harvey kurtisti kulmiaan, hänellä ärsytti mistä helvetistä tälläinen nyt johtui! oli hän ennenkin pannut "saamattomissa" olevia miehiä eivätkä nuo olleet vaikuttaneet häneen näin! Miksi nyt hän lähes toivoi miehen vieressään käsi hänen perseelleen matkaten olevan Zigy.

Tuntiessaan puristuksen takapuolellaan, ennenkuin Harvey ehti siihen reagoida ilmestyi Zigy jostakin, ja tuuppasi hänessä kiinni ollutta miestä rintakehään sihahtaen, vihaisesti, että tuon oli paras pysyä erossa hänestä saaden nuoremman kohottamaan kulmiaan ja tuijottamaan Zigyä häkeltyneenä. Mitä helvettiä? Zigyn purkaus ei kuitenkaan toista miestä hidastanut, vaan pian tuo kietoi kätensä yhä häkeltyneen Harveyn lantiolle ja veti hänet perse edellä lantioonsa kiinni jolloin Harvey saattoi tuntea tuon entisestään kohonneen kyrvän persettään vasten. 'Come on Jokeri, tiedän että kosketus maksaa.. mutta tää blondi tässä on ehdottomasti sellainen näky, että mielellään maksan vaikka koko yöstä sen kanssa.' Mies heitti ja liu'utti kätensä takaapäin hänen lantionsa ympärille. Harvey yhä Zigyn teosta häkeltyneenä, ja koittaen vakuuttaa itsensä, että halusi yhä muitakin kuin Zigyä antoi miehen käsien levätä lähes omistavasti hänen hoikan lantionsa ympärillä samalla kun tuon sormet piirtelivät nyt kuvioita hänen housujensa kauluksen reunalla. Ajatuskin siitä, että joku maksaisi saadakseen harrastaa seksiä hänen kanssaan, oli tietyllä tapaa imarteleva ja kuvottava. Hän oli kokeillut montaa työtä, mutta itsensä myymiseen hän ei ollut koskaan sortunut.. Silti hän tiesi, että ainakin osa tanssijoista myös huorasi Zigyn alaisuudessa joten ehkä tuo oli päättänyt, että myös hän tulisi tarjolle uuden menestyksensä ansiosta.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ma Helmi 13, 2017 11:33 pm

Zig ei ehtinyt juuri hioa suunnitelmaa ennen kuin tuo tuntematon mies jo kietoi käsiään Harveyn lantion ympärille ja avasi suunsa, uskoen kaiketi Harveyta yhdeksi hänen maksullisistaan tai ainakin toivoen, että hän nimeäisi jonkin rahasumman, jolla tuo saisi tehdä nuoremmalle melkein mitä vain tahtoisi.

Zig oli lennättänyt asiakkaita ulos vähemmästäkin. Hän tahtoi pitää yllä tarkkaa järjestystä. Säännöt olivat selvät eikä hän olisi katsellut moista, vaikka kyseessä olisi ollut joku toinen alaisistaan. Se seikka, että miehen kädet olivat kietoutuneet juuri Harveyn ympärille, johti kuitenkin siihen, että hän oli vain entistäkin raivostuneempi.
"Oi kyllä sinä maksat, jos et nyt heti irrota otettasi", Zig sihahti, "Maksat kalliisti."

Zig ei yleensä vaivautunut itse häiriköiden vuoksi vaan kutsui vartijat paikalle. Nyt tilanne oli saanut jatkua jopa yllättävän pitkään ilman vartijoita. Tavanomaisesti hän pikemminkin jätti itse puuttumatta tilanteisiin ja vain osoitti, kenet raahata ulos tällä kertaa.
Hän sai kuitenkin helposti alaistensa huomion ja tänäkin iltana paikalla olevat, kaksi, suurikokoista vartijaa olivat jo valmiiksi läheisyydessä ilman, että hän oli antanut noiden edes ymmärtää tarvitsevansa apua.
"Joten... käveletkö ulos omilla jaloillasi vai lennätetäänkö sinut?" Zig kysyi toista piirrettyä kulmaansa kohottaen ja veti kasvoilleen kenties sekopäisimmän, mutta yhtälailla vihasta kielivän ilmeensa, mielipuolisen hymyn nykiessä toista suupieltään. Ei häntä Jokeriksi pelkän vihreän hiuskuontalonsa vuoksi sanottu. Hänen kanssaan ei tahtonut huonoihin väleihin.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Ma Helmi 13, 2017 11:45 pm

Harvey tarkkaili tilannetta aivot yhä aijempaa prosessoiden, Zig oli hänen kieltäydyttyä uusinnasta tuon kanssa silti poistunut toimistostaan, ja tullut seuraamaan hänen esitystään. Sen jälkeen tuo oli jopa vaivautunut tänne komentamaan toista miestä joka yritti iskeä häntä. Mistä tämä kaikki johtui? Oliko Zigy mustasukkainen? oliko mies rikkonut jotakin säännöistä? oltiinko koskemissäännöstä todella näin tiukkoja? Toisaalta olisihan Zigy voinut vain lähettää vartiat viemään miehen pois, mutta sen sijaan tuo oli itse rynnistänyt paikalle. Tuo oli myös ollut kaikkea muuta, kuin useimmiten muiden läsnäollessa ollessaan jolloin tuo oli kylmän rauhallinen. Miehen ehdotettua, että voisi maksaa yöstä hänen kanssaan kohotti Harvey katseensa Zigyyn. Tuon ilme tuntui muuttuvan entistä raivostuneemmaksi, ja sitten tuo ärähtikin, että kyllä tuo saisikin maksaa, jollei irrottaisi otettaan hänestä.. ja kalliisti saisikin. Se sai Harveyn jälleen kurtistamaa kulmiaan. Selvä, häntä ei ollut siis liitetty Zigyn seksiä maksusta harrastaviin tanssijoihin, onneksi.

Kun mies ei vieläkään irrottanut otettaan hänestä, kutsui Zig vartiat jotka seisoivat nyt tuon takana saaden Zigyn vaikuttamaan entistä vaikutusvaltaisemmalta oman auransa lisäksi. Mies kuitenkaan ei aikonut luovuttaa helpolla vaan piti kätensä hänen ympärillään, eikä tuntunut huolestuvan edes uhkauksesta ulosheitosta, tai Zigyn kasvoille kohonneesta pelottavasta virneestä. "Mr J come on, maksan tuplana normaalimaksun jos saan yön tän blondin kanssa?" Mies yritti vielä neuvotella ja samalla liu'utti kätensä hänen lantioltaan sipaisemaan hänen etumustaan saaden Harveyn henkäisemään terävästi, lähinnä yllätyksestä nautinnon sijaan. Samalla hän tuijotti lähes lumoutuneena edessään seisovaa Zigyä.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ti Helmi 14, 2017 4:48 pm

Zig ei kuunnellut moisia puheita klubillaan. Kyllä, hänellä oli valikoima maksullisia miehiä ja naisia, muttei tämä silti ollut se kaikkein epätoivoisimman kansan vakituinen panopaikka. Hän tahtoi pitää yllä edes jonkinlaista tasoa ja maksullistensa hinta auttoi yleensä pitämään moiset vonkujat poissa.
Tai sitten toinen vain todella tahtoi lisätä Harveyn panojensa kokoelmaan, mutta tämän suureksi suruksi hän ei kaivannut niin epätoivoisesti asiakkaita, että olisi joutunut hyväksymään tuon tarjouksen. Hänellä riitti asiakkaita ja klubi teki voittoa sellaisella prosenttisosuudella, että hän saattoi kohottaa miehelle toista kulmaansa - katseensa kysyessä mitä osaa hänen aiemmasta kysymyksestään toinen ei ymmärtänyt - ja sormien napautuksella lähettää vartijat kiskomaan miehen ulos.

"Meidän pitää puhua", hän puolestaan lausui Harveylle silmiään siristäen. Harvey ei kenties tunnistanut hänen äskeisiä toimiaan mustasukkaisuudeksi, eikä Zig suostunut niitä itsekään sellaisena pitämään, mutta työntekijänsä kyllä tunnistivat kaiken poikkeavan käytöksen ja supattelivat jo hyvää vauhtia keskenään.
Zig vilkaisi jokaista työntekijäänsä vuorollaan, yhä silmiään siristäen, kuin tukkien noiden suut pelkällä katseellaan ennen kuin kääntyi kannoillaan.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Ti Helmi 14, 2017 7:34 pm

Zigy ei vaivautunut edes vastaamaan miehen viimeisimpään ehdotukseen vaan ainoastaan napsautti sormiaan jolloin lihaskimput tuon takana lähtivät kiskomaan miestä ulospäin jolloin tuon ote väkisinkin irtosi hänestä. Mies koitti huudella vielä jotakin tullessaan raahatuksi ulos, mutta Harvey ei edes vilkaissut miehen perään vaan tuijotti Zigyä. Tuon auktoriteetti, ja se kuinka tuon ei tarvinut kuin napsauttaa sormiaan ja häntä piirittänyt mies vain kannettiin ulos sen suuria kyselemättä. Se kiihotti Harveytä, vaikka hän kuinka koitti kieltää sen itseltään. Lisäksi se, kuinka Zigy oli kieltäytynyt maksusta, ja jopa tuplamaksusta sitä vastaan, että tuo olisi saanut harrastaa seksiä hänen kanssaan kummastutti häntä vähän. Olisiko Zigy saattanut olla mustasukkainen? Mutta miksi? Ei se sitä voinut olla. Harvey päätti, tuo varmaan vain tahtoi pitää kiinni säännöistään jokaisen kohdalla... Sitä sen täytyi olla. Kun mies nakattiin ulos, tuijotti Zigy häntä silmiään siristäen, ja ilmoitti, että heidän pitäisi puhua.

Välikohtaus oli saanut muut työntekijät supisemaan heidän ympärillään, jälleen Zigy käytti kuitenkin auktoriteettiaan ja pelottavaa olemustaan muihin ja ainoastaan vilkaisi supisijoita jolloin nuo hiljenivät. Harvey oli yhä hieman häkeltynyt, siitä mitä juuri oli tapahtunut, mutta hänen etumuksensa ei ollut, toinen mies ei ollut kiihottanut häntä yhtään. Ei edes kaikesta vihjailusta ja hipelöinnistä huolimatta.. sen sijaan Zigy.. hän halusi Zigyä.. vaikka koittikin väittää itselleen, että ei halunnut. Niimpä Zigyn lähtiessä kohti toimistoaan seurasi Harvey alahuultaan kevyesti purren perässä ja lopulta heidän päästyä toimistoon sulki oven perässään tuijottaen Zigyä. "Mä luulin, että sä antaisit sen panna mua maksua vastaan." Harvey sanoi hiljaa ja tuijotti Zigyä.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ti Helmi 14, 2017 8:03 pm

Zig kenties vaikutti omaavan auktoriteettia, mutta todellisuudessa hän ei pitänyt itseään niinkään paikan johtajana vaan osana koko henkilökunnasta toimivaa tiimiä. Paikka ei olisi pyörinyt läheskään yhtä hyvin, elleivät kaikki olisi tulleet toimeen keskenään. Hän ei olisi tiennyt puuttua tilanteisiin ja muuttaa asioita, jos alaisensa eivät olisi uskaltaneet niistä hänelle kertoa.
Ja sen vuoksi tuo noihin kohdistuva auktoriteettinsa oli vain kulissia. Sinä hetkenä, kun Harvey poistuisi hänen työhuoneestaan, tuo saisi varmasti kuulla yhdet jos toisetkin teoriat siitä, miksi hän oli toiminut, kuten oli toiminut. Zig oli silti hyvin varma siitä, että suurin osa noista teorioista käsittäisi sen todennäköisyyden, että hän oli mustasukkainen Harveysta.

Zig ei tiennyt mistä aloittaa. Se, että Harvey oli kieltäytynyt uusinnasta vaivasi yhä mieltään. Oliko tämä toiselle jonkinlaista sairasta leikkiä? Ensin tämä mursi hänen uskomuksensa hänen omasta suuntautumisestaan ja sen jälkeen pisti hänet tekemään temppuja, noutamaan keppiä, jotta saisi edes yhden vaivaisen panon?
Zig ei toiminut sillä tavalla eikä hän tahtonut tulla nöyryytetyksi. Sen lisäksi hän oli yhä vihainen, joskaan ei Harveylle, vaan tuohon käsiksi käyneelle asiakkaalle. Mikäli itsehillintänsä olisi ollut huonompi, hän olisi saattanut rynnätä ulos tuon perään ja iskeä mieheltä hampaat sisään.

Zig ei suostunut edes kääntymään kohdatakseen Harveyn. Sen sijaan hän oli tuijottelevinaan yhtä naurettavan abstrakteista tauluista työhuoneensa seinällä. Hän ei moisesta taiteesta edes välittänyt, sisustussuunnittelijansa oli saanut vaikuttaa aivan liikaa hänen työhuoneensa sisustukseenkin.
"En minä nyt niin epätoivoisesti rahan perässä juokse", Zig tyrskähti ja suostui kääntämään päätään sen verran, että saattoi vilkaista toista sivusilmällään, "Vai näytänkö minä siltä, että rahan kanssa on tiukkaa?"
Ei hän tarkoittanut kuulostaa läheskään niin ankaralta ja vihaiselta, kuin kenties kuulosti, vaikka pitikin äänenvoimakkuutensa normaalina. Itsehillintänsä oli alkanut rakoilla jo aiemmin, eivät he muuten olisi hänen vuoteeseensa yhdessä edes päätyneet, ja nyt häneltä vaati yllättävän suuria ponnisteluja olla lähtemättä toista lähennelleen asiakkaan perään.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Ti Helmi 14, 2017 8:18 pm

Heidän päästyä toimistoon, kieltäytyi Zigy katsomasta hänen suuntaansakaan ja oli sensijaan selin häneen tuijotellen jotakin kummallisen näköistä taulua seinällään. Hänen sitten sanoessa hiljaa, että oli olettanut, että Zig olisi antanut asiakkaan panna häntä maksua vastaan tyrskähti Zigy ja totesi, että ei tuo nyt niin epätoivoisesti rahanperässä juossut, kääntyen sitten vielä katsomaan häntä sivusilmällä tiedustellen vielä, että vai näyttikö tuo muka siltä, että raha oli tiukalla. Se sai Harveyn pudistamaan päätään nopeasti. Se ei todellakaan ollut syy, miksi hän oli epäillyt, että Zig olisi antanut asiakkaan panna häntä.. Sen sijaan se, että Zigy olisi antanut tuon tehdä hänelle niin todistaakseen itselleen jotakin.. sen hän olisi voinut uskoakkin.

"Et todellakaan.. mutta olen silti utelias.. miksi et antanut hänen tehdä niin? tiedän että sulla on myös horoja töissä." Harvey kysyi hiljaa kävellen hitaasti lähemmäs Zigyä. Hän puri huultaan pienesti ja tuijotti tuota kulmiensa alta. Olisiko se voinut olla mustasukkaisuutta.. pitäisikö hänen kokeilla onneaan vielä kerran. "Mulla oli vuoroakin jäljellä vaan tunti.. ja olihan se mies aika komee vaikka käyttäytykin kuin mulkku.." Harvey totesi sitten ja vilkaisi ovelle. "Ja se kuiskaili melko... tuhmia suunnitelmia mulle.." Hän jatkoi vielä katse yhä Zigyssä.. miten tuo reagoisikaan..? ehkä tuon seuraava reaktio kertoisi hänelle vähän, miksi tuo oli tehnyt niinkuin teki.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ti Helmi 14, 2017 9:47 pm

Zig sai pikkuhiljaa huomata, että hakeutuminen omaan työhuoneeseensa, kaksin Harveyn kanssa, oli saattanut olla suurempi virhe, kuin hän olisi osannut uskoakaan.
Hän käänsi katseensa takaisin seinällään roikkuvaan teokseen ja koetti yhä keräillä itseään aiemman välikohtauksen jäljiltä.

"Ensinnäkin, ei täällä pakoteta ketään mihinkään, etkä sinä varsinaisesti ole... Ilmaissut olevasi halukas makaamaan asiakkaiden kanssa", hän vastasi, pitäen pienen tauon keskellä lausettaan, katseensa kuitenkin pysytellessä tiiviisti taulussa, vaikkei mies ollut näin pitkän tuijottelunkaan jälkeen aiempaa varmempi siitä, mitä taulu esitti. Ei olisi ollut, vaikka olisikin oikeasti keskittynyt tarkastelemaan teosta. Totuus oli kuitenkin se, että hän vain esitti katselevansa taulua, samalla kun koetti käsittää, miksei tuntemansa ärtymys laantunut vieläkään.
Jos olisi arvannut Harveyn herättävän jo ensimmäisen viikon aikana hänessä niin monia sellaisia tunteita, joita hän ei ollut aikoihin tuntenut, hän olisi alunperinkin nähnyt enemmän vaivaa pitääkseen nuoremman kaukana hänestä.

Vihreähiuksinen onnistui vain vaivoin estämään ajattelemattomia sanoja karkaamasta suustaan, kun Harvey kertoi hänelle pitäneensä asiakasta komeana ja tehden siten osin selväksi, että olisi saattanut olla jopa kiinnostunut tuosta. Tuosta onnistumisestaan huolimatta, nuoremman seuraavat sanat mursivat sen viimeisenkin itsehillintäänsä otteessaan pitävän rahtusen ja saivat vanhemman kääntymään rivakasti kannoillaan, kohtaamaan nuoremman katseen.
"Se... se...", Zig toisteli osoittaen ovelle, kuin mies olisi yhä ollut baarin puolella, ja kun ei löytänyt oikeita sanoja kuvaamaan tuota tuntematonta miestä, kurkustaan kohosi kimeä, turhautunut älähdys.
"Se...", hän koetti aloittaa uudestaan ja tuijotti nyt ovea osoittavaa sormeaan, koettaessaan kuumeisesti etsiä sopivaa sanaa, "imbesilli, kusipää, mulkero, vajakki... se... linnunpelätti ei... minä en... Paska!"
Zig lopulta parahti ja hämmentynyt, lähestulkoon epätoivoinen ja samaan aikaan epäuskoinen katseensa kävi hyvin nopeasti nuoremman kasvoissa ennen kuin kohdistui hänen jykevään työpöytäänsä. Hän marssi pöydän luo, tarttui sen kanteen ja nosti, kaataen ryminällä pöydän nurin, vain saadakseen turhautumistaan purettua johonkin. Ponnistus kirvoitti raivostuneen, kimakan huudahdukseen kurkustaan ja kun pöytä lopulta tömähti lattiaa vasten, Zig lysähti polvilleen lattialle ja nojasi otsansa pöydän reunaan, tuijottaen tyhjin silmin eteensä, kykenemättä edelleenkään käsittämään, mistä tämä kaikki johtui.

avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Ti Helmi 14, 2017 10:16 pm

Hänen koittaessa saada Zigyn jotenkin kertomaan miksi, tuo ei ollut antanut miehen harrastaa seksiä kanssaan tuo vain totesi, ettei hänen klubillaan ketään pakotettu mihinkään... sekä että hän ei ollut myöskään osoittanut kiinnostusta tai halukkuutta makaamaan asiakkaiden kanssa. Samalla tuo oli kääntänyt katseensa jälleen kokonaan taulua kohti. "En haluakkaan.. ainakaan työkseni.." Harvey vastasi sitten tuijottaen Zigyn selkää. Selvä, ilmeisesti asiasta kyseleminen ei saisi Zigystä irti kunnollista vastausta. Ehkä asiakkaasta puhuminen, ja vihjaaminen siitä, että hän saattaisi olla kiinnostunut tuosta. Hetken oli rauhallista, ja sitten hän viimein sai reaktion irti Zigystä, ja tuo kääntyi rivakasti ympäri saaden nuoremman puraisemaan huultaan hieman.

Zigy tuijotti häntä samalla kun yritti selkeästi löytää sopivia sanoja ilmaistakseen inhotuksensa ja vihansa toista miestä vastaan samalla kun osoitti ovea kuin mies olisi vielä baarissa. Hetken sanoja etsittyään löysi Zig ilmeisesti mieleiset sanat ja antoikin niitä tulla ihan litannian verran saaden Harveyn puremaan huultaan jotta ei tyrskähtäisi nauruun. Annettuaan litannian karata huuliltaan katsoi Zigy jälleen häntä kasvoihin saaden kylmät väreet kulkemaan nuoremman iholla jonka jälkeen tuo käänsi katseensa pöytäänsä jonka luo vanhempi asteli ja nappasi kannesta kiinni heittäen pöydän ympäri saaden Harveyn nielaisemaan ja ottamaan askeleen taakseppäin yllättyneenä. Samalla kun kaatoi pöydän päästi tuo suustaan kimeähkön huudahduksen saaden Harveyn tuijottamaan itseään häkeltyneenä. Zigy vaikutti.. turhautuneelta? Mutta mihin tuo olisi turhautunut? Kaadettuaan pöydän lysähti Zigy polvilleen pöytänsä eteen ja lepuutti päätään pöydän kantta vasten saaden Harveyn kurtistamaan kulmiaan. "tuota.. haluatko että mä poistun..? kun siis mun vuorokin loppu.. mä olin vähän ajatellut mennä vielä tanssilattialle hetkeksi.. tai ehkä se mies jäi paikan ulkopuolelle odotteleen just mun vuoron loppua.. "Harvey aloitti kovemmalla äänellä ja lopetti lauseensa hiljemmin kääntyen jo ympäri astellen kohti toimiston ovea.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ti Helmi 14, 2017 10:49 pm

Zig hengitti raskaasti ponnistuksensa jäljiltä ja nojaili lattialle kumottuun pöytäänsä. Kieltämättä, pieni väkivallanteko - vaikka se olikin tuntemattoman asiakkaan sijaan purettu hänen työpöytäänsä - helpotti tukalaa oloaan huomattavissa määrin ja sai samalla vihreähiuksisen pohtimaan, mihin ne sellaiset ihmiset sanansa perustivat, jotka väittivät 'ettei väkivalta ollut ratkaisu mihinkään'.

"Ei, meidän täytyy... puhua", Zig huokaisi hengitystään tasaten ja tuijotteli huoneensa kattoa, nojaten takaraivonsa pöydän jykevään jalkaan, "Tai oikeastaan... en halua puhua."
Hänen onnistui lopulta myöntää ja toisaalta, näin hän myös pääsisi ikävästä tilanteesta, joka olisi saattanut päättyä siihen, että hän olisi joutunut myöntämään Harveylle olevansa mustasukkainen tuosta.
Zig virnisti leveästi, mielensä täyttyessä ajatuksilla ja mielikuvilla siitä, mitä hän halusi tehdä puhumisen sijaan.
"Se uusi esityksesi...", hän jatkoi ja kohotti lopulta päätään, vieden katseensa nuorempaan, "... oli... hyvä."
Hyvä oli hänen käyttämänään yhtä kuin tajunnanräjäyttävä. Yleensä hän kuvaili alaistensa näytöksiä keskinkertaisiksi tai siedettäviksi, paitsi tietysti mahdollisille, uusille asiakkaille. Näille hän kertoi asiat, kuten todellisuudessa ne näki.

"Ja kaiken lisäksi", Zig jatkoi kykenemättä näköjään lopettamaan, nyt kun oli kerran puhekykynsä uudelleen löytänyt, "Minä olen paljon parempi, kuin yksikään mies tuon oven toisella puolella."
Raskaan pöydän kaataminen oli vaatinut veronsa, mutta hän oli kaikkea muuta kuin valmis lopettamaan, antamaan periksi, lähtemään kotiin. Virnistäen vihreähiuksinen loksautti vyönsä auki ja avasi housujensa sepaluksen.
"Oletko varma, että haluat poistua?" hän kysyi kulmaansa, ilkikurinen ilme kasvoillaan, kohottaen. Jos toinen nyt kävelisi ovesta ulos, hän menettäisi malttinsa pahemman kerran. Ja ei, tuo äskeinen oli vielä vain lievä raivokohtaus verrattuna siihen, mitä seuraisi, jos hän ei enää kelpaisi Harveylle.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Ti Helmi 14, 2017 11:11 pm

Harvey oli jo lähellä ovea, kun Zig puhui jälleen. Tuo totesi raskaasti hengittäen, että ei haluaisi hänen poistuvan sillä heidän pitäisi vielä puhua se mistä Zigy mahtoi haluta puhua ei ollut Harveylle enää oikein selvää. Eivätkö he juuri olleet puhuneet mistä oli seurannut toisen pöydän ympäripyöräytys operaatio. Toisen sanat kuitenkin saivat hänet pysähtymään ja kääntymään jälleen ympäri Zigyä katsoen. Tuo oli vaihtanut asentoaan ja nojasi nyt selkäänsä yhtä pöydänjalkaa vasten. Hänen käännyttyä ympäri myösi Zigy sitten lopulta, että ei todellisuudessa halunnutkaan puhua saaden Harveyn kohottamaan kysyvästi kulmaansa, kunnes tajusi mihin tuo mahtoi viitata jolloin ilkikurinen virne kohosi jälleen hänen kasvoilleen. Vai tahtoi tuo muuta kuin puhua.. saattoiko todella olla, että tuolla panetti yhä.. sen hän tiesi, että Zigy ei paneskellut miehiä juuri koskaan.. eikä sen enempää kyllä naisiakaan. Tosin Hän oli aijemmin huomannut, että Zigy oli selkeästi kiinnostunut vain miehistä, vaikka koittikin esittää itselleen että oli hetero.

Zigyn sitten päättäessä kommentoida hänen uutta esitystään kertomalla sen olevan hyvä virnisti Harvey itsetyytyväisenä ja nuolaisi huuliaan. Hän tiesi, ettei Zigy jakanut kehuja noinvain. "Kiitos, herra J.. suunnittelin sen... teidän antamanne inspiraation ansiosta.." Harvey heitti flirttailevasti vihjaten selkeästi heidän yhteisen yöhänsä. Seuraavaksi Zigy puolestaan sanoi jotain sellaista, jota hän ei olisi osannut tuon sanomana arvatakkaan. Tuo nimittäin julisti, että oli paljon parempi kuin yksikään mies oven toisella puolella. Se sai Harveyn nielaisemaan raskaasti ja hänen etumuksensa reagoimaan kevyesti. Ennenkuin Harvey ehti kommentoida asiaa vei Zigy kädet vyölleen avaten ensin vyönsä ja sitten sepaluksensa saaden nuoremman nuolaisemaan huuliaan lähes nälkäisesti ja hänen harvinaisen nopeasti kovettuvan etumuksensa painamaan hänen tiukkaakin tiukempien pillifarkkujensa sepalusta. Zigyn sitten tiedustellessa.. että haluaisiko hän todella poistua puraisi Harvey huultaan ja raskaasti nielaisten pudisti hieman päätään tuijottaen toista silmät kevyesti himosta tummuen.

Silti sen sijaan, että hän olisi hyökännyt toisen kimppuun päätti Harvey napsauttaa sisäradion päälle minkä ansiosta klubin musiikki kuului nyt samalla myös Zigyn toimistoon, sitä seuraten nuorempi napsautti oven lukkoon ja alkoi sitten hitaasti ja seksikkäästi liikkua musiikin tahtiin. "Kerran me nyt keskustelemme uusimmasta tanssistani.. haluaisitko kenties nähdä millaisen lopun todellisuudessa suunnittelin..?" Harvey hymisi ja alkoi hitaasti liu'uttaa liiviä pois päältään kuljettaen sitten käsiään pitkin hoikkaa vartaloaan nostaen kiusoittelevasti verkkopaitansa helmaa ja hyväillen omilla käsillään lantiotaan tuijottaen samalla himoavasti vanhempaa. Perkele.. hän ei ollut aikonut antaa periksi.. silti illan tapahtumat.. ja Zigy nyt tuossa hänen edessään puoli istuvassa asennossa farkut auki ja selkeä kohouma näkyvillä ei Harveykään kyennyt enää vastustelemaan, mutta helvetti.. ainakin hän oli yrittänyt.!

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty To Helmi 16, 2017 6:52 pm

Zig ei tahtonut kuulla yhtäkään piruilevaa kommenttia hänen vannotusta heteroseksuaalisuudestaan sen paremmin kuin siitäkään, kuinka vaikea hänet noin yleensä oli edes saada suostumaan seksiin. Onnekseen, Harvey päätti pitää suunsa kiinni noista seikoista eikä tuo siten päätynyt pilaamaan hänen senhetkistä olotilaansa.

Zig virnisti laiskasti. Hän epäili kyllä, oliko todella ollut toisen inspiraation lähteenä, mutta näytös oli kieltämättä... Ollut nautittava eikä hän oikeastaan keksinyt enää yhtäkään perustetta toisen erottamiselle. Niitähän hän oli alun alkaen koettanut etsiä, päästäkseen eroon toisesta, mutta nyt hän joutui lopulta myöntämään, että Harvey todella toi paikalle asiakkaita ja siten myös lisää tuloja.
Hän ei mitenkään onnistuisi perustelemaan edes itselleen tuon erottamista.

Nuorempi ei koettanut väittää, etteikö hän olisi ollut jokaista paikan miestä parempi. Tuon ei tarvinnut edes vastata mitään hänen väitteeseensä, sillä kaikessa itserakkaudessaan ja -varmuudessaan hän kyllä tiesi sanomansa todeksi.
Ei ollut hänen tapaistaan julistaa ylivertaisuuttaan ääneen, mutta tuskin oli kenellekään hänet kohdanneelle jäänyt epäselväksi, mitä mieltä hän itsestään oli.

Zig seurasi Harveyn toimia, tuon napsauttaessa sisäradion päälle ja lopulta lukitessa oven. Vihreähiuksinen ei voinut kuin virnistää leveästi, osin jo arvaten, mitä tuleman piti.
Huulensa raottuivat nuoremman kysymyksen myötä, mutta ääntäkään ei päässyt ilmoille. Sen sijaan Zig tyytyi sulkemaan suunsa ja virnistäen nyökäyttämään päätään.
Katseensa seurasi tarkasti jokaista nuoremman liikettä, ilman, että hän olisi edes kyennyt irrottamaan katsettaan tuostaan. Ei sillä, että hän olisi edes halunnut.
Zig hyväili toisella kädellään omaa etumustaan housujensa päältä ja joutui todella hillitsemään itseään, ettei olisi hoputtanut nuorempaa.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty To Helmi 16, 2017 7:16 pm

Harvey huomasi Zigyn vastaavan hänen virneeseensä omallaan, ja vaivautumatta vastaamaan sanallisesti nyökkäsi tuo ainoastaan merkiksi, että näkisi mielellään millaisen lopun hän todella oli suunnitellut. Hänen sitten alettua tanssia tuijotti Zig häntä huulet raollaan ja hyväili etumustaan housujensa läpi.

Harvet nojasi päätään taakseppäin ja antoi vartalonsa keinua musiikin tahdissa hyväillen samalla vartaloaan käsillään vieden lopulta kätensä hihattomansa helmalle alkaen pikkuhiljaa nostaa paitaa päältään kunnes pudotti sen viereensä antaen nyt käsiensä kulkea paljaalla ylävartalollaan kohti farkkujensa sepalusta. Samalla hän lähti lantio keinuen kävelemään kohti Zigyä kunnes pysähtyi tuon eteen ja availi farkkunsa liu'uttaen ne alas jalkojaan potkaisten ne lopulta kenkiensä kanssa pois seisoen nyt Zigyn edessä tiukoissa mustissa alushousuissa. Sitten hän laskeutuikin hajareisin Zigyn reisien päälle jatkaen esitystään nyt sylitanssina vieden samalla kätensä Zigyn käsille johdattaen toisen kädet vartalolleen vieden sitten huulensa suukottelemaan ja näykkimään toisen kaulaa. Huultensa kiusatessa Zigyn kaulaa yrittäen jättää mahdollisimman huomaamattomasti fritsun toisen kaulalle hieroi hän takapuoltaan tuon etumusta vasten, hän odotti koska Zig menettäisi jälleen malttinsa ja ottaisi ohjat käsiinsä. Hänen hieroessa takapuoltaan toista vasten tunsi hän samalla oman etumuksensa kohoavan ja alkavan painaa ikävästi hänen tiukkoja alushousujaan vasten.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty To Helmi 16, 2017 8:42 pm

Olisihan hän kyennyt arvaamaan sen jo aiemminkin; tästä ei hyvä seuraisi. Ajatellen lähinnä hänen itsehillintäänsä, hänen vaikutusvaltaansa nuorempaan, hänen... Mitä hän taas oikein ajatteli? Jos hänellä olisi ollut alunperinkään edes jonkinlaista vaikutusvaltaa nuorempaan, he eivät olisi päätyneet harrastamaan seksiä sitä yhtäkään kertaa. Kenties toisen esityksen vaihtoehtoinen päätös tiesi pikemminkin pelkkää hyvää, olkoonkin, että hänen seisokkinsa kävi hetki hetkeltä kivuliaammaksi.

Zig ei kyennyt irrottamaan katsettaan nuoremmasta vaan seurasi tuon jokaista liikettä tarkoin. Vaatekerrosten vähentäminen kertoi vähintäänkin sen, ettei ajatus seksin harrastamisesta hänen työhuoneessaan vaivannut Harveyta.
Hänellä oli vaikeuksia pidätellä itseään jo siinä vaiheessa, kun nuorempi ryhtyi riisumaan housujaan, saatikka, että hän olisi valmistautunut sylitanssiin.

Harveyn tiukat alushousut olivat kirvoittaa nasevan kommentin vihreähiuksisen huulilta, mutta sanat juuttuivat jonnekin eikä Zig pian enää muistanut, mitä oli ollut aikeissa sanoa, tai edes mihin liittyen.
Sen sijaan hän vei mielellään kätensä nuoremman paljaalle ylävartalolle, liu'uttaen käsiään tuon kylkiä pitkin alaspäin. Zig taivutti kaulaansa eikä osannut edes ajatella mahdollisen fritsun epäkäytännöllisyyttä. Lämmin, paljas iho käsiensä alla sai hänen pasmansa sekaisin, joten nuoremman näykätessä jäljen hänen ihoonsa, mies hädin tuskin huomasi sitä.
Aivan kuin toisen puolialastomuus ei olisi riittänyt, Harvey päätti hieroa takapuoltaan hänen etumustaan vasten ja kirvoitti siten väriseviä huokauksia vanhemman huulilta.

Malttinsa menettäminen ei todellakaan ollut kaukana ja pian Zig joutui sysäämään nuoremman sylistään voidakseen nousta lattialta. Kätensä hakeutuivat hätäisesti napittamaan hänen paitaansa auki eikä hän ehtinyt pysähtyä edes riisumaan avonaista vaatekappaletta yltään, kun koki jo tarpeelliseksi kiskoa tiukoiksi käyneet housut yltään.
Harvey oli hänelle suorastaan kuin huumetta. Hän tahtoi kieltää tuon itseltään, mutta samaan aikaan ei kyennyt ajattelemaan enää mitään muuta kuin heidän yhteistä iltaansa. Sitä, miltä toinen oli tuntunut.
Jossain mielensä perukoilla hän tuli ajatelleeksi sitä yhtä, pientä ongelmaa, joka heillä sillä hetkellä oli; liukaste. Kätensä pysähtyivät, kun housunsa olivat jo nilkoissaan ja kauluspaitansa roikkui puolittain hartioillaan. Sekava, himokkaista ajatuksista pursuva mielensä koetti muistaa, olisiko hänellä työhuoneessaan jotain liukasteeksi kelpaavaa ja hetken pohdinnan jälkeen Zig potkaisi housut nilkoistaan ja kiskaisi auki yhden kaadetun työpöytänsä laatikoista.
Laatikosta löytyi pieni purkillinen kosteusvoidetta, ja hän kun oli pitänyt koko tököttiä turhana ja ajatellut heittää sen roskiin.

Virnistäen Zig saattoi lopulta pudottaa kauluspaidan harteiltaan roikkumasta ja palata lattiatasoon Harveyn seuraksi. Eikä hän aikaillut kiskoessaan pois toisen viimeistä vaatekappaletta, hakeutuen sen jälkeen nuoremman jalkojen väliin, muutaman sormistaan kosteusvoiteeseen upotettuaan.
Oli hänen vuoronsa suudella nuorempaa; ensin tuon huulia, josta omansa siirtyivät tuon kaulalle, mutta ennen kaikkea kohteenaan olivat nuo kaksi suloisen punaista nänniä nuoremman rintakehällä. Löydettyään ensimmäisen kohteistaan Zig sulki huulensa sen ympärille, vieden samalla sormensa hieromaan nuoremman sisäänkäyntiä.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty To Helmi 16, 2017 9:47 pm

Tanssiessaan Harvey oli huomannut, että tuon katse pysyi hänen vartalollaan koko sen ajan kun hän tanssi toisen edessä aina siihen saakka, että hän laskeutui toisen syliin hajareisin. Hänen sitten vietyä Zigyn kädet vartalolleen antoi tuo käsiensä kulkea hänen ihollaan saaden nuoremman värähtämään mielihyvästä tuntiessaan Zigyn käsien kulkevan kehollaan. Hänen suudellessa ja näykkiessä toisen kaulaa, ei Zigy tainnut tajuta mitä hän suunnitteli, sillä tuo automaattisesti taivutti päätään taakseppäin. Zigy oli ilmeisesti niin keskittynyt hänen lantionsa hierovaan liikkeeseen omaansa vasten ja omista käsistään hänen vartalollaan, ettei välittänyt edes näykkäisystä kaulallaan. Sen tehtyään Harvey vetäytyi hieman kauemmas ja katsoi suurehkoa tummuvaa jälkeä jonka oli tehnyt toisen kaulalle. Zigy ei varmasti olisi tyytyväinen siihen, ja saattaisi toivottavasti jopa rangaista häntä siitä jotenkuten.

Hänen hieroessa takapuoltaan Zigyn voimakkaasti kohonnutta etumusta vasten alkoi Zigy päästellä huuliltaan väriseviä henkäyksiä saaden nuoremman puremaan huultaan samalla kun hieroi lantiotaan toisen omaa vasten. Kauaa hän ei ehtinyt kuitenkaan toista lantion liikkeellään kiusata kun Zigy jo siirsi hänet nopealla liikkeellä lattialle ja nousi seisomaan alkaen vauhdikkaasti aukoa paitansa nappeja. Sillä aikaa Harvey kaatui toisen lattialla olevalle karvamatolle selälleen ja vei kätensä hieromaan etumustaan samalla kun tuijotti Zigyä. Toinen ei kuitenkaan saanut kuin puolet napeista auki kun siirtyi jo repimään housuja jalastaan työntäen samalla niin päälimmäiset housut kuin alushousunsakin alas saaden Harveyn tuijottamaan toisen kohonnutta etumusta nuolaisten huuliaan. Hänen olisi tehnyt mieli ottaa suihin toiselta jälleen vain saadakseen maistaa tuota jälleen. Zigyn saatua housut nilkkoihinsa pysähtyi tuo hetkeksi jolloin blondi tuijotti toista kulma kysyvästi kohotettuna vieden samalla ilkikurinen virne kasvoilleen nousten kätensä hitaasti alushousuihinsa kietoen sormensa miehuutensa ympärille alkaen liikutella kättään varrellaan äännellen nautinnosta samalla kun tuijotti toista puoliavonaisin silmin.

Pian Zigy ilmeisesti keksi mistä löytäisi hakemansa jolloin tuo potkaisi housut jaloistaan ja suuntasi nurin olevalle pöydälleen ja veti laatikon auki ja sieltä käsivoiteen joka sai Harveyn voihkaisemaan innokkaasti. Löydettyään käsivoiteen repi tuo vielä kauluspaidan päältään ja nakkasi lattialle jonka jälkeen tuo laskeutui viimein nopeasti hänen seuraansa. Sitä seuraten Zigy kiskoi ensin alushousut hänen jalastaan saaden nuoremman irrottamaan otteen miehuudestaan ja viemään sen Zigyn niskaan vetäen tuon haarojensa välii johon vanhempi mielellään laskeutuikin painaen huulensa hänen omilleen. Kiihkeän suudelman jälkeen kuljetti tuo huulensa hänen nännilleen ja vei sormensa hieromaan hänen aukkoaan saaden nuoremman kaareuttamaan selkäänsä ja voihkaisemaan himokkaasti samalla kun upotti jälleen kyntensä toisen niskaan kietoen toisen jalkansa Zigyn lantion ympärille. "mh.. enemmän.." Harvey henkäisi silmät suljettuina ja kaareutti päätään taakseppäin.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty To Helmi 23, 2017 11:56 pm

Kaiken hurmionsa keskellä Zig ei ehtinyt edes kiinnittää huomiota pieneen kihelmöintiin kaulallaan. Tarkemmalla tarkastelulla hän olisi kyennyt päättelemään mistä tuo tunne johtui ja kuka siitä oli vastuussa, mutta juuri nyt ajatuksensa olivat aivan toisaalla.

Zig ei ollut esileikkituulella, kuten käytöksestään päätellä saattoi, mutta sentään hänestä oli nautiskelemaan hetkestä valmistellessaan toista itseään varten.
Hän oli ollut kova jo valmiiksi eikä vaatteitaan riisuessaankaan ollut voinut jättää huomiotta Harveyn touhuja, keinoja, joilla tuo onnistui hyvällä todennäköisyydellä vangitsemaan hänen huomionsa kerta toisensa jälkeen. Hän oli kyllä huomannut, kuinka nuorempi oli hyväillyt itseään odotellessaan eikä hän voinut tuota syyttääkään. Vaatteista eroon pääseminen oli aina tuskaisin vaihe, etenkin kun ei todellakaan jaksanut odottaa. Tahtoi vain päästä itse asiaan.

Ei jäänyt epäselvyyttäkään siitä, etteikö nuorempi olisi tahtonut häntä jalkojensa väliin, tuo malttamattomuuttaan kiskoi häntä. Zig virnisti suudelmaan. Vaikka Harvey kuinka koetti esittää, ettei tuota kiinnostanut, hän oli tälle liian vastustamaton. Valitettavasti tilanne oli sama myös toisinpäin ja Harvey todennäköisesti tiesi sen. Tuo saattaisi käyttää sitä tietoa hyväkseen koska tahansa eikä hänestä olisi vastaan väittämään, koska jostain syystä seksi toisen kanssa oli jotain, minkä vastustaminen kävi päivä päivältä vaikeammaksi.

Zig antoi toiselle sen, mitä tuo pyysi; enemmän. Hän lisäsi sormia tuon sisälle, siirsi huulensa seuraavalle nännille ja otti huultensa huomion menettäneen nännin vapaan kätensä etusormen ja peukalon väliin, kiusaten sitä hieromalla ja kevyesti vetämällä.
Kaiken tuon keskellä hänen ei tarvinnut enää kuin hieman työntää lantiotaan eteenpäin saadakseen huomiota huutavan miehuutensa koskettamaan nuoremman seisovaa elintä. Asento vaati pientä taipuisuutta, jota Zig ei ollut edes uskonut omaavansa, mutta näemmä hänestä siihen kuitenkin oli, hetkellisesti. Parhaaksi ratkaisuksi lopulta osoittautui sormiensa vetäminen nuoremman sisältä, jotta hän saattoi viedä huulensa jälleen tuon kaulalle ja hieroa nyt armotta lantiotaan nuoremman lantiota vasten.
"Sinähän osaat olla hiljaa vai mitä?" Zig huokaisi toisen kaulaa vasten lopettamatta piinaavaa lantionsa keinuvaa liikettä, "Ethän sinä haluaisi, että joku keskeyttäisi meidät?"
Vanhempi virnisti nuoremman kaulaa vasten, muttei lopettanut tuon kiusaamista. Kenties tilanne oli hieman ristiriitainen, hän tahtoi toisen olevan hiljaa, mutta samaan aikaan hän odotti tuon pyytävän lisää. Enemmänkin hän oli huolissaan siitä, osaisiko toinen olla hiljaa hetken päästä, kun hän työntyisi tuon sisään. Toisaalta, kyllä hän varmasti löytäisi keinon jos toisenkin, joilla pitää nuorempi hiljaisena.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Su Helmi 26, 2017 12:32 pm

Harvey tunsi Zigyn hymyilevän huuliaan vasten ja näykkäisi tuon huulia kiusoittelevasti. Hän ei ollut halunnut antaa periksi Zigylle tuon pyytäessä uusintaa, vaikka se toisaalta oli nimen omaan mitä hän oli toivonut tapahtuvan heidän ensikertansa jälkeen. Sitä hän ei tosin haluaisi itsellekkään myöntää, sillä se tarkottaisi, että niinkuin hän oli saanut Zigyn koukkuun, oli tuollakin otteensa häneen. Se vetovoima jota hän tunsi Zigyä kohtaan yhä joka kerta kun tuo tuli hänen lähelleen. Nyt hänen annettua tuolle periksi, oli Zig ilmeisesti tajunnut mikä ote tuolla häneen todellisuudessa oli, ja sen täytyi aiheuttaa tuon itsetyytyväinen virne. Ei sen niin pitänyt mennä! Hän halusi olla se itsetyytyväinen heistä, olihan hän kuitenkin iskenyt vuosia selibaatissa olleen ja 'heteron' Zigyn. Hän oli kuullut muilta tarjoilijoilta ja tanssijoilta huhua, että paikan menestynein tanssia, oli aijemmin yrittänyt kaikkensa päästäkseen sänkyyn Zigyn kanssa. Silti tuo oli epäonnistunut yrityksissään ja oli nyt 'hieman' katkera siitä kuinka hän oli jo onnistunut vaikuttamaan Zigyyn niin, että he olivat hänen ensiesiintymisensä jälkeen päätyneet epäilyttävän pitkäksi aikaa Zigyn toimistoon.

Zigyn viimein viedessä sormensa hänen sisäänsä saaden kaikki ajatukset karkaamaan nuoremman mielestä hänen kaareuttaessa selkäänsä ja voihkaistessa nautinnosta. Sormien lisäksi kiusasi tuo häntä yhä myös suullaan vieden huulensa nyt hänen toiselle nännilleen alkaen samalla kiusata aijemmin suullaan kiusaamaansa nänniä sormillaan saaden Harveyn puremaan huultaan yrittäen pitää itsensä hiljaisena. Zigyn kuitenkin työntäessä lantionsa hänen omaansa vasten hieroen lantiotaan hänen omaansa vasten ei Harvey enää kyennyt olemaan hiljaa vaan voihkaisi kaareuttaen päätään taakseppäin. Sitten tuo veti sormet hänen sisältään saaden Harveyn ynähtämään pettyneesti, mutta toinen korvasi onneksi sormiensa pois vetämisen alkaessa hieroa lantiotaan voimakkaammin häntä vasten saaden Harveyn henkäisemään terävästi. Sitten tuo kehtasi kysyä häneltä, että osasiko hän olla hiljaa saaden nuoremman painamaan toista lähemmäs itseään toisen lantion ympärille kietomallaan jalalla. "mmh. kyllä.. lisää." Harvey huohotti ja tuijotti toista hiukset sekaisin, huulet suudelmista kevyesti turvonneina, ja silmät puoliavonnaisina. Siitä huolimatta Zigy jatkoi lantionsa liikettä voimakkaasti hänen omaansa vasten ja kysyi vielä lisää, että eihän hän halunnut tulla keskeytetyksi saaden nuoremman pudistamaan nopeasti päätään purren hammastaan, ettei päästelisi ääntään. Toisen voimistuva lantionliike hänen omaansa vasten, kuitenkin sai Harveyn lopulta kuitenkin voihkaisemaan ja puristamaan silmiään kiinni. "mmh.. Ziggy... lisää.. mä tarvin sun kyrvän sisääni!" Harvey vaikersi painaen jalallaan jälleen toista lähemmäs.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Su Helmi 26, 2017 6:51 pm

Zig vaati kostonsa. Harvey oli kieltäytynyt aiemmin, kuin ei olisi tahtonut sitä, leikkien hänen kustannuksellaan. Mutta nyt hän oli jälleen niskan päällä eikä aikonut antaa toiselle tilaisuutta kieltää totuutta häneltä.
Jos tuo vielä yrittäisi, hän tietäisi ainakin kuinka saada tahtonsa läpi. Hän sai tahtonsa aina läpi. Sen Harveykin joutuisi hänen kanssaan oppimaan, tai niin Zig ainakin itselleen vakuutteli.

Zig ei päästänyt toista helpolla ja vaikka Harvey kuinka vakuutteli pystyvänsä olemaan hiljaa, lopulta tuo jälleen murtui ja vaikersi ääneen sanat, jollaisia hän oli toivonutkin. Virnistäen vihreähiuksinen pysäytti lantionsa liikkeen ja vei ilkikurisesti tuikkivien silmiensä katseen nuorempaan.
"Ja minä kun luulin, ettet sinä halua tätä", hän vastasi pohdiskelevana, kuin tietämättä miten edetä toisen antamien sekavien viestien vuoksi. Tietysti hän tiesi, mitä tehdä ja hän tiesi, mitä he molemmat halusivat, mutta toisen kiusoittelulle oli jälleen tarjoutunut liian herkullinen tilaisuus.

Lopulta Zig kuitenkin antoi periksi ja etsi käsiinsä sen aiemmin työpöytänsä laatikosta hakemansa voiteen. Hän levitti voidetta elimelleen, ottaen oman aikansa, katsellen toista edessään samalla kun kuljetti kättään edestakaisin varrellaan.
"Mutta niin sinä tarvitset... älä koskaan väitä minulle mitään muuta", Zig hengähti vielä, yhä toisen aiempaan parahdukseen viitaten, asettuen takaisin nuoremman jalkojen väliin. Käyden jo itsekin malttamattomaksi, hän asetti terskansa nuoremman sisäänkäyntiä vasten ja pakotti itsensä tiukkojen lihasten ohi, kykenemättä itsekään estämään terävää hengähdystä, joka karkasi huultensa välistä, kun hän sai työnnettyä itsensä kokonaan nuoremman sisälle.
Hän ei ehkä itse suostunut myöntämään sitä ääneen, mutta hän tarvitsi toista samaan tapaan, kuin tuo tarvitsi häntä.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: I am NOT desperate

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa