Dont touch whats mine

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Siirry alas

Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty To Kesä 14, 2018 10:30 pm

Felix oli selvinnyt hänen ja Jonnyn ensimmäistä seksikerrasta. Tai sanottaisiinko ennemmin niin, että hänen takapuolensa oli selvinnyt. Kyseinen työpäivä oli ollut varsin hankala ja kivulias eivätkä sitä seuraavat päivätkään olleet kannaltaan helppoja olleet, mutta kipu oli lopulta hellittänyt ja nyt, viikkoa myöhemmin nuorukainen tunsi jo selvinneensä seksistä hengissä. Samaan aikaan hän todella toivoi, ettei seuraavista kerroista selviäminen veisi yhtä kauaa aikaa, koska seksi kerran viikossa oli hänen libidolleen aivan liian vähän. Mutta kai rajuun seksiinkin keho tottui, sitä pitäisi vain harjoitella tarpeeksi usein.

Felix virnisti ajatuksilleen. Kello alkoi olla jo paljon, pian olisi valomerkin aika. Baarimikko kaatoi illan viimeisiä juomia, kun vanha tuttavansa ilmestyi näköpiiriinsä. Hän naurahti ja edellisen, sillä hetkellä ainokaisen tiskillä juomaansa yhä odottavan asiakkaan palveltuaan siirtyi tuon puoleen.
Mies kuiskasi hänen korvaansa ehdotuksen lähteä työvuoron jälkeen tuon asunnolle. Felix suoristi selkänsä ja pudisti päätään. Valomerkki kävi ja musiikki vaimeni, lähinnä jotta ihmiset tajuaisivat lähteä hitaasti ulko-ovea kohden.
"Ihan tosi?" Felixiä pidempi ja jokusen vuoden vanhempi mies tiedusteli yllättyneenä. Vielä toistaiseksi nuorukainen ei ollut kieltäytynyt seksistä.
"Joo, ei kiitti", Felix vastasi naurahtaen ja keräsi muutaman tiskille jääneen, tyhjän lasin.
"Miksei?"
"Ei se sulle oikeestaan kuulu, mut mä en enää levittele jalkojani kelle vaan."
"No mähän en ookkaan ihan kuka vaan", mies vastasi virnistäen ja kumartui tiskin yli, tarttuen Felixiä paidan rintamuksesta, vetäen hänet lähemmäs, "Mä tiiän, että sä tykkäät ku mä panen sua."
Mies alkoi ilmeisesti turhautua hänen pitäessä pintansa. Felix koetti irrottaa miehen otteen hänen paidastaan.
"Joo, mutta jätän silti väliin", Felix vastasi itsekin jo hieman ärtyneenä, "Päästä nyt vittu irti!"
"Anna ite sitä persettä vai kelle sä ittees säästelet, horo!?" mies karjahti takaisin ja sai nuoremman silmät laajenemaan. Kaiketi hänelle alkoi hiljalleen paljastua totuus siitä, kuinka pienessä arvossa vakiopanonsakin häntä pitivät.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty To Kesä 14, 2018 10:50 pm

Jonnyn seksin nälkä oli ehtinyt kasvaa jo melkoiseksi heidän ensimmäisen seksikertansa jälkeen, he eivät olleet kyenneet kunnolla harrastamaan seksiä sen jälkeen sillä Felixin kehon oli täytynyt toipua heidän seksikerrastaan kunnolla. Olivat he vetäneet toisiltaan käteen kerran tai pari, mutta ei se silti ollut sama asia. Tänään hän oli jälleen töissä Zigyn kanssa, mutta valomerkki lähestyi ja Zigy pakkaili jo tavaroita ja poistui sitten Harveyn kanssa.

Valojen käynnistyessä ja musiikin sammuessa sulki hän perässään Zigyn toimiston oven ja lähti suuntamaan tiskiä kohti. Valot sammuivat jälleen hetkeksi ja niin Jonny pääsi pimeän turvin tiskin taakse vain huomatakseen jonkun miehen kiskovan Felixin paidan etumuksesta lähemmäs ja ilmotti tietävänsä, että Felixi piti siitä kun tuo pani sitä. Silti Felix kieltäytyi saaden hänet virnistämään hieman itsekseen aikoen antaa Felixin selvitä tilanteesta itse, valitettavasti mies ei päästänyt irti vaikka Felix komensi ja sen sijaan vaati tuolta persettä kysyen kenelle Felix säästeli itseään kutsuen tuota horoksi. Se sai hänet rusauttamaan rystysiään ja astumaan varjoista Felixin selän taakse ja takertui tuota kiinni pitäneen miehen käteen vääntäen sitä kivuliaasti. "Felix käski sua päästään irti." Jonny sanoi karhealla äänellä tuijottaen toista murhaavasti vaikka tuo huusi tuskasta ja päästi otteensa jo irti Felixin rinnuksista. "Onko tässä joku ongelma muru?" Jonny tiedusteli ja kumartui suukottamaan Felixiä vaikka pitkin yhä miehen kättä vääntö otteessa. Tuon soittaessa vielä suutaan nappasi hän miestä paidan kauluksesta ja veti tuon tiskin yli ja painoi seinää vasten. "Sä et enää koskaan tuu lähellekkään Felixiä onko selvä?" Jonny murisi murhaava katse silmissään ja nosti tuon seinälle pitäen toista kättään kevyesti tuon kurkulla tehdäkseen sanansa vielä selvemmäksi tuolle.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty To Kesä 14, 2018 11:02 pm

Jos Felix jotain tahtoi aina uskoa, niin sen, että selvisi itsekin tällaisista tilanteista. Oli selvinnyt tähänkin saakka. Silti, se vaati häneltä hieman enemmän, koska hänellä ei ollut lihaksia, ei voimaa etunaan. Hän joutui juonittelemaan. Hänen mielessään jo kehittyi ajatus siitä, kuinka saisi toisen irrottamaan otteensa muka suostumalla ja kun tuo päästäisi irti, voisi saman tien ottaa sanansa takaisin.

Hän ei kuitenkaan ehtinyt toteuttaa edes pientä osaa suunnitelmastaan, kun kuuli askeleet selkänsä takana ja hetkeä myöhemmin käsi tarttui miehen käteen ja pakotti tuon irrottamaan otteensä hänen paidastaan.
Felix aukoi suutaan, tietämättä mitä sanoa. Yksinkertaisesti yllättyneenä tästä yllättävästä väliintulosta. Vielä hämmentyneemmäksi hän tuli Jonnyn sanojen ja poskelleen saamansa suukon myötä. Suukolla oli toinenkin vaikutus; kauhukseen baarimikko tiedosti poskiaan kuumottavan. Hän ei ollut punastelevaa sorttia!

Nuorempi kykeni yhä vain aukomaan suutaan ja tuijotti silmät suurina, kuinka Jonny kiskaisi vaivattomasti hieman tiskin yli ja painoi lähintä seinää vasten.
Mies huusi ja kamppaili parhaansa mukaan vastaan, muttei tuostakaan ollut vastusta Jonnylle.
Felix kannatti yleensä tarpeetontakin väkivaltaa, koska tiesi viestien uppoavan moisen avustuksella parhaiten, mutta hän kuitenkin selvitti kurkkuaan ja lausui pienellä äänellä;
"E-eiköhän se tajunnu jo... Jonny...?"
Hän ei muistanut aikoihin nähneensä Jonnya noin vihaisena, liekö oli edes nähnyt toista tuollaisessa mielentilassa. Toinen oli oikeastaan niin pelottava murhaavine katseineen, ettei Felixkään uskaltautunut lähemmäs toista. Hän vain tuijotti baaritiskin ääreltä tilannetta hivenen järkyttyneenä, kuten ne muutamat baarissa vielä olevat asiakkaatkin.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty To Kesä 14, 2018 11:18 pm

Jonny piti kevyesti miestä ilmassa seinää vasten tuon huutamisesta ja vastaan kamppailusta huolimatta pitäen toista kättään kevyesti tuon kaulaa vasten aina siihen saakka, että Felix kysyi varovaisella äänellä, ettieköhän mies ollut tajunnut hänen pointtinsa jo. Se sai hänet irrottamaan otteensa miehestä saaden tuon laskeutumaan jaloilleen jolloin Jonny kääntyi katsomaan Felixiä ja veti tuon omistavasti itseään vasten painaen omistavan ja lähes väkivaltaisen suudelman tuon huulille puristaen Felixin takapuolta toisella kädellään. "Joko sun takapuoli on toipunu..?" Jonny tiedusteli käheällä äänellä ja katsoi Felixiä silmät himosta tummuen. Hän oli varoitellut Felixiä olevansa omistushaluinen, ja se miten tuo mies oli kohdellut ja kutsunut Felixiä oli saanut hänen vitutuskäyränsä kohoamaan lähes katosta läpi.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty To Kesä 14, 2018 11:27 pm

Felixin yllätykseksi hänen sanansa saivat Jonnyn päästämään irti. Hän ei tiennyt, mitä mieltä oli siitä näytöksestä, jonka entinen panonsa oli saanut aikaan ja johon Jonny oli liittynyt pelastaakseen hänet pulasta. Nyt ainakin osa heidän työtovereistaan tiesi eivätkä salaisuudet täällä kauaa salaisina pysyneet. Kohta kaikki varmasti tietäisivät, eikä siitä ollut pian enää epäilystäkään, miten paljon nuo tietäisivät. Jonny veti hänet kehoaan vasten ja painoi hänen huulilleen väkivaltaista lähentelevän suudelman, joka sai nuoremman valittamaan tuon huulia vasten. Kehonsa jännittyi toisen puristaessa hänen takapuoltaan.

Felix tuijotti Jonnya silmät suurina, yllättyneenä tämän siirrosta, mutta nyökäytti kuitenkin hetken epäröinnin jälkeen päätään. Helvetti. Hetki sitten hän oli ollut huolissaan siitä, kuinka monet työtovereistaan tiesivät heistä. Ja vain yksi katse Jonnyn himokkaisiin silmiin riitti unohduttamaan tuollaiset ajatukset hänen mielestään ja kiihottamaan häntä tavalla, jonka myötä hän olisi ollut lähestulkoon valmis harrastamaan seksiä siinä paikassa, ihan sama kuinka moni aktia olisi todistanut.

Felix oli tottunut olemaan huonosti kohdeltu. Hän oli kuitenkin ollut aikamoinen jakorasia ja hänellä oli ollut lukuisia kumppaneita, joista suurin osa jopa tiesi toisistaan. Ei hän ollut noille muuta kuin pano, mutteivat nuokaan koskaan olleet merkinneet hänelle sen enempää.
"Meille vai teille?" Felix onnistui kuitenkin kysymään ääni värähtäen, jo suudelman jäljiltä raskaasti hengittäen. Helvetti, hän tahtoi toisen panevan häntä yhtä väkivaltaisesti kuin tuo oli hetki sitten suudellut häntä. Ja hän tahtoi saman toistuvan aamulla, viis siitä, mitä takapuolensa siihen sanoisi.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Pe Kesä 15, 2018 4:57 am

Jonny oli ollut niin keskittynyt Felixiin, ja tuota ahdistelevaan mieheen, ettei ollut tuon tiskin yli vetäessään edes tullut ajatelleeksi heitä tuijottavia ihmisiä. Felix valitti hänen suudelmaansa ja tuon keho jännittyi hänen puristaessa tuon takapuolta mistä hän oletti, että Felix oli kuitenkin huomannut nuo, mutta kiinnitti huomionsa pian vain häneen tuijottaen häntä silmät suurina. Hänen kysymykseensä oliko tuon takapuoli jo kunnossa nyökkäsi Felix saaden hänet virnistämään tyytyväisenä ja puristamaan tuon takapuolta uudelleen.

Pian Felix tiedustelikin ääni värähtäen ja jo valmiiksi raskaasti hengittäen, yhden suudelman jäljiltä, kumman luokse he menisivät. "Mun luokseni, nyt" Jonny ilmoitti ja antoi Felixin lähteä edellään vilkaisten paljon puhuvasti portsareita jättäen klubin tyhjennyksen noiden huoleksi. Heidän kävellessä ulospäin läppäisi hän Felixin  takapuolta ja heidän päästyä ulos ja hänen autolleen työnsi hän toisen lähes väkivaltaisesti autonsa kylkeä vasten ja painautui tuon kehoa vasten suudellen tuota jälleen omistavan vaativasti ja nosti tuon kevyesti syliinsä painaen jo kovan etumuksensa tuon takapuolta vasten hieroen lantiotaan tuon takapuolta vasten. "Luoja mä haluan sua.. helvetti viikko on liian pitkä aika.."Jonny murisi ja vei huulensa taas tuon kaulalle vahvistaakseen toisen kaulalla himmenemäänpäin olevia jälkiä.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Pe Kesä 15, 2018 3:28 pm

Jonny ilmoitti heidän lähtevän nyt eikä nuorempi halunnut, eikä sen paremmin edes uskaltanut, väittää vastaankaan. Toinen kuulosti sen verran järkkymättömältä, ettei vastaväitteitä välttämättä olisi edes kuunneltu.
Felix keräsi tavaransa ja siirsi nopeasti rahat kassakaappiin. Hänen täytyisi laskea rahat huomenna, koska nyt ei selvästikään ollut siihen aikaa eikä hänellä riittänyt tässä vaiheessa kärsivällisyyskään.

Felix seurasi toisen kannoilla ovelle, ehtien jopa saada tuon kiinni lyhyistä jaloistaan huolimatta, tuntien oitis läppäisyn takapuolellaan. Kyseinen läpsäisy sai nuoremman kiljahtamaan vaimeasti ja mulkaisemaan toista. Hän ei kuitenkaan ehtinyt sättimään Jonnya, sillä hänellä oli aivan muut asiat mielessään. Varmasti hyvin samankaltaiset asiat kuin toisellakin.

Hän ei ehtinyt kuin hädin tuskin saavuttaa toisen auton, kun tuo jo työnsi hänet autoaan vasten sellaisella voimalla, että sai ilmat pakenemaan nuoremman keuhkoista tuon säikähtäessä. Samaan aikaan hän kuitenkin tunsi kiihottuvansa toisen rajuista otteista ja vastasi suudelmaan intohimoisesti, kietoen kätensä toisen niskaan.
Jonny nosti hänet helposti syliinsä eikä epäröinyt hetkeäkään vaan ryhtyi oitis hieromaan kovaa etumustaan hänen takapuoltaan vasten saaden nuoremman valittamaan toisen huulia vasten. Helvetti, jos he olisivat olleet syrjäisemmällä paikalla eivätkä takapihan valvontakamerat olisi olleet näköyhteyden päässä, hän olisi nykinyt itse housunsa kinttuihinsa ja käskenyt toisen panna häntä siinä.
"Viikko on iha vitun pitkä aika!" Felix kiljahti ja taputti toisen käsivarsia, "Laske mut alas tai mä levitän jalkani sun konepellillä ku en malta oottaa!"
Jostain syystä ajatus tuntui hyvin kiihottavalta, mutta Felix ei ollut varma tahtoiko tulla valvontakameralle tallennetuksi. Tai no, oikeastaanhan he olisivat jääneet kiinni jo nytkin, jos Zig katsoisi kameroiden nauhat, mutta harvemmin tuo niin teki. Olisi kuitenkin hyvin eri asia jäädä kiinni suutelemisesta kuin panemisesta. Tai no... oliko silläkään enää mitään väliä, yksi valvontakameroista kuvasi baaritiskiä ja se, mitä he olivat viikko sitten tehneet oli varmasti tallessa kameran muistissa.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Pe Kesä 15, 2018 3:57 pm

Heidän päästyä autolle ja hänen painettua tuon nopeasti autoa vasten näytti Felix hieman säikähtävän, mutta hänen suudellessa tuota kietoi Felix suorastaan epätoivoisen tuntoisena kätensä hänen niskaansa ja vastasi suudelmaan. Myöskään se, että hän nosti tuon syliinsä siinä autoa vasten, ei tuntunut haittaavan Felixiä vaan tuo vaikersi hänen huuliaan vasten ja kietoi jalkansa hänen lantionsa ympärille.

Taas yhden kiimaisen suudelman jälkeen kiljahti Felix viikon olevan ihan vitun pitkä aika taputtaen häntä käsivarsiin pyytäen häntä laskemaan tuon alas tai tuo levittäisi jalkansa hänen konepellillään kun ei malttaisi odottaa. Toisen sanat saivat hänet murisemaan ja työntämään etumuksensa vielä kerran tuon takapuolta vasten. "mm.. niin helvetin kiihottavalta ku toi kuulostaakin.. mä haluan saada sut sellaseen paikkaan jossa mulla on liukkaria, jotta ens kertaan ei tuu oleen taas viikkoa." Jonny murisi ja laski tuon maahan ja painoi avaimilla ovet aukia.


Heidän istuessa autoon vei Jonnyt oisen kätensä hyväilemään Felixin reittä, hän halusi tahallaan saada tuon mahdollisimman kierroksille ennenkuin he ehtisivät hänen asunnolleen.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Pe Kesä 15, 2018 4:05 pm

Felix oli kieltämättä sellainen. Hän piti seksistä julkisilla paikoilla, joissa kiinnijäämisen riski oli suuri, mutta Jonny oli oikeassa. Hän ei tahtonut persettään niin helläksi, ettei kykenisi pian uusintaan. Jos hän joutuisi taas odottamaan viikon, hän menettäisi varmasti järkensä!

Jonny murisi ja sai nuoremman hengityksen salpautumaan. Hänen oli suroastaan mahdotonta vastustaa tuon eläimellistä himoa ja käytöstä. Hän oli harrastanut rajua seksiä ennenkin - useasti, koska piti juuri sellaisesta - muttei ollut vielä toistaiseksi törmännyt mieheen, joka osasi olla yhtä raju kuin Jonny. Yleensä seksikumppaninsa päätyivät liiaksi pelkäämään hänen vuokseen tajuamatta, ettei hän mennyt niin herkästi rikki vaikka pienikokoinen olikin. Se oli aina aikamoinen turn off.

Felix kiirehti vänkärin paikalle ja veti toisen vielä himokkaaseen suudelmaan ennen kuin suostui jättämään tuon rauhaan siksi aikaa, että vanhempi voisi ajaa heidät asunnolleen. Toki hänkin olisi tiennyt tavan jos toisenkin pitää toinen kiimaisena, mutta tuo tuntui onnistuvan siinä erittäin hyvin itsekin. Eikä hän tahtonut ottaa sitä riskiä, että he päätyisivät ojaan availemalla vanhemman housuja. Felix piti kiltisti kätensä sylissään vaikka se hankalaa olikin ja hän huomasi puristavansa kätensä nyrkkiin, jottei olisi löytänyt niitä pian toisen vartalolta.
Jonnyn käsi hänen reidellään sai nuoremman käymään aina vain kuumempana ja hän tunsi halkeavansa joutuessaan odottamaan näin kauan.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Pe Kesä 15, 2018 4:56 pm

Jonnylle olisi ollut muuten okei harrastaa seksiä tuon kanssa parkkipaikalla, jolleivat äskeiset ihmiset olisi saattaneet kaikki seurata heitä ulos. Hänelle olisi ok, jos olisi mahdollista, että he jäisivät vain yhdelle tai kahdelle ihmiselle kiinni, mutta ei hän halunnut klubin täydeltä ihmisiä todistamaan kun otti Felixin ja laittoi tuon anelemaan nimeään. Hän oli aina intohimonsa ansiosta välillä hivenen rajummankin puoleinen, mutta se ei onneksi tuntunut haittaavan Felixiä vaan senkin edestä kiihottavan tuota. Hänen laskettua toisen alas Felix kiipesi nopeasti autoon ja istui harvinaisen kiltisti paikallaan vaikka hän itse hyväili tuon reittä vieden loppumatkasta käten jopa tuon etumusta hieromaan.

Heidän saavuttua yhden Zigyn halleista eteen, ajoi hän rakennuksen sivulle ja sen kyljessä olevalle pienen vajan taaiselle painaen nappia jolloin vajan ovet avautuivat päästäen heidät sisälle autotallimaiseen tilaan. Jonny ohjeisti autosta ulospäässeen Felixin tummanharmaaseen portaikkoon joka johti hallin ns toiseen kerrokseen johon hän oli rakentanut asunnon itselleen Zigyn suostumuksella. Zigy käytti yhä muuta varastoa itse, mutta hän oli saanut hallin peräpäästä toisen ja kolmannen kerroksen korkeudelta hivenen tilaa, näin hän pystyi samalla pitämään huolen varaston sisällöstä helpommin kun asui samaisessa rakennuksessa. Heidän päästyä sisälle asuntoon painoi Jonny nuoremman jälleen lähintä seinää vasten ja suuteli tuota himoavasti näykkäisten jopa tuon alahuulta vieden kätensä puristamaan toisen takamusta.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Pe Kesä 15, 2018 8:58 pm

Felixillä oli selkeitä vaikeuksia olla kiltisti, mutta hän tiesi, että mikäli antaisi haluilleen periksi hän ei kykenisi enää pysäyttämään itseään ja siinä vaiheessa Jonnylle ilmaantuisi selkeitä vaikeuksia hallita ajoneuvoa. Felix olisi nimittäin kovasti tahtonut testata, kuinka hyvin ajaminen toiselta sujui, jos hän samanaikaisesti otti tuolta suihin. Nuorempi onnistui kuitenkin hillitsemään itsensä, vaikka katseensa jäikin ajoittain jumiin toisen jalkoväliin.

Felix yllättyi alueesta, jolle he ajoivat. Tämä paikka ei todellakaan vaikuttanut siltä, että kukaan olisi asunut täällä. Tämä oli pikemminkin varastoaluetta. Jonny ajoi yhden varastohallin luo ja ensin nuorempi epäili heidän pysähtyneen vain hakemaan jotakin Zigyn varastoista, mutta sitten hän mietti, miksi kummassa he olisivat tehneet niin. Toinen oli ihan yhtä malttamaton pääsemään hänen housuihinsa kuin hänkin tuon vaatekappaleiden alle, joten miksi tuo olisi tehnyt ylimääräisen pysähdyksen nyt.

Felix rypisti otsaansa Jonnyn ajaessa sisään halliin ja noustessa ylös autosta. Hän seurasi kuitenkin tuon esimerkkiä ja katseli ympärilleen.
"Hetkinen...Asutko sä täälä?" Hän naurahti hämmentyneenä. Tämä oli selvästi Zigyn varastoja, tuon laaja autovalikoima oli parkkeerattu halliin. Ja olihan täällä vaikka mitä muutakin. Hän ei ollut olettanut Jonnyn asuvan varastossa. Hän oli tiennyt tuon työlleen omistautuneeksi, mutta että tuo suurin piirtein asui työnsä äärellä.

Felix seurasi toista portaita ylös, tietämättä mitä odottaa. Hän asui aika surkeasti, mutta tällä hetkellä vaikutti melkein siltä, kuin toinen olisi saattanut asua häntäkin surkeammissa oloissa. Totuus oli kuitenkin hyvin toisenlainen. Ei sillä, että hän olisi ehtinyt juuri toisen asuntoa tarkastella, kun tuo jo painoi hänet lähintä seinää vasten.
Felix vastasi suudelmaan, vaikka katseensa koetti tavoittaa toisen asuntoa voidakseen tarkastella sitä paremmin. Helvetti, minkä lukaalin toinen oli tänne rakentanut.
"Odota... ny...", nuorempi mumisi toisen huulia vasten ja irrottautui kääntäen päätään tutkaillakseen toisen asuntoa, "Siis mitä vittua oikeesti, Jonny!? Vittu mikä lukaali!"
Felix pujahti toisen käsien alitse ja asteli peremmälle asuntoon, laskien laukkunsa lattialle. Hän asui asunnossa, jonka seinistä lohkeili paloja, tapetti irtoili seinistä ja hanasta ei aina tullut kuumaa vettä. Tosin, sekin oli hänen oma valintansa, olisi hänellä parempaankin varaa ollut. Felix vain oli tottunut asumaan vaatimattomasti ja siitä tuli hänelle tavallaan kotoinen olo. Hän ei ollut koskaan elämänsä aikana edes astunut näin hienoon asuntoon.
"Onneks me ei menty siihen läävään, jota mä kutsun kodiks", Felix jatkoi yhä silmät suurina yllättyneisyydestä. Hän käytti tilaisuuden hyväkseen ja asuntoa katseellaan tutkaillessaan riisui samalla vaatteitaan yhden kerrallaan; ensin huppari olohuoneen pöydälle, paita sohvalle, sukat hän heitti minne nyt sattui kun sai mokomat kiskottua jaloistaan.
Pian nuorempi löysi toisen makuuhuoneen, joka oli hänen silmiinsä aivan uskomaton.
"Voi perse mikä sänky!" Hänen sänkynsä oli 80 senttiä leveä ja parhaat päivänsä jo aikaa sitten nähnyt. Hän nukkui useammin sohvallaan kuin sängyllä.
Felix katosi toisen makuuhuoneeseen availlen samalla housujaan.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Pe Kesä 15, 2018 9:26 pm

Heidän päästyä asuntoon, ja hänen suudeltua toista himoavasti mutisi tuo hänen huuliaan vasten pyytäen häntä odottamaan. Hänen irrotettua huulensa toisen omilta pujahti Felix hänen käsiensä välistä tutkailemaan hänen asuntoaan kutsuen sitä lukaaliksi. "No kiitos.. täällä oli alunperin vaan jotain toimistotiloja.. mä ite oon remontoinu tästä asunnon." Jonny totesi hieman nolostellen seuraten Felixiä tuon kävellessä ympäri hänen asuntoaan riisuen samalla vaatteen kerrallaan saaden hänet nielaisemaan raskaasti ja tuijottamaan toista hengitys kiihtyen. Seuraavaksi Felix kutsui omaa asuntoaan lääväksi ja suuntasi yläkertaan Jonnyn seuratessa yhä perässään. Nyt tuolla oli enää housut yllään heidän päästessä makuuhuoneeseen saakka. Ilmeisesti hänen sänkynsä teki vaikutukseen toiseen sillä tuo tuijotti hänen sänkyään ja kiroili jopa, että voi perse mikä sänky. Toisen sanat saivat hänet virnistämään ja hänet riisumaan hitaasti paitansa ja housunsa seisoen lopulta vain tummissa tiukahkoissa alushousuissa Felixin takana kietoen kätensä toisen lantion ympärille suudellen toisen hartiaa kääntäen tuon ympäri nostaen nuoremman hajareisin syliinsä ja siirtyi sängylle istuen selkä sängynpäätyä vasten Felix hajareisin lantionsa päällä istuen. Hän suuteli nyt nuorempaa kiimaisen himoavasti ja vei molemmat kätensä puristamaan tuon takapuolta sujauttaen toisen kätensä etusormen hieromaan toisen aukkoa. "Sä olit hyvä poika tänään.." Jonny murisi vieden huulensa imemään tumman fritsun toisen kaulalle. "Sä oot tainnu ansaita jotakin mukavaa palkkioksi.." Hän jatkoi sitten kääntyen nopeasti niin, että Felix makasi nyt selällään hänen pehmeällä sängyllään. Samalla hän veti housut toisen jalasta ja etsiskeli yöpöydältään liukaste pullon puristaen reilusti liukastetta sormilleen vieden ensimmäisen sormensa jälleen hieromaan toisen aukkoa.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Pe Kesä 15, 2018 10:19 pm

Toinen seurasi hänen perässään, mutta Felix oli niin hämmästynyt toisen asunnosta, joka hänen silmissään vastasi hänen käsitystään viiden tähden hotellista, ettei huomannut toisen vähentävän omaa vaatekertaansa.
Felix hätkähti toisen kietoessa kätensä hänen ympärilleen, mutta rentoutui, kun muisti kuka selkänsä takana oli. Sekunnin sadasosaksi hän oli unohtanut ja säikähti suurikokoista miestä takanaan. Toinen osasi tahtomattaankin olla pelottava, kun oli tuon kokoinen. Mutta tuon onneksi Felix kiihottui jostain syystä jopa joistain asioista, jotka saattoivat pelottaa. Toisen koko oli nuoremman mielestä helvetin kiihottavaa. Tuo voisi suurin piirtein repiä hänet kappaleiksi ja jostain syystä ajatus kiihotti nuorempaa, vaikkei hän tahtonutkaan tulla revityksi osiin.

Jonny käänsi hänet vaivattomasti ympäri ilman, että nuorempi ehti tehdä asian eteen elettäkään. Tuo nosti hänet syliinsä ja siirtyi istumaan sängylle, kannatellen yhä häntä sylissään.
Felix virnisteli typerästi. Hänestä oli hauskaa, jopa hieman huvittavaa, kuinka helposti toinen onnistui tekemään asioita samaan aikaan kun kannatteli häntä sylissään. Ylipäänsä se, kuinka tuo onnistui nostamaan hänet syliinsä, kuin hän ei olisi painanut kissanpoikaa enemmän, oli Felixistä hauskaa.

Felix vastasi kiimaiseen suudelmaan yhtäläisellä himolla ja painoi kämmenensä toisen rintalihaksia vasten, tunnustellen ja sivellen tuon lihaksia suorastaan haltioituneena.
Nuoremman silmät laajenivat yllättyksestä toisen viedessä kätensä hänen housujensa sisään. Tuon sormet löysivät nopeasti etsimänsä ja Felix unohti oitis kuinka hengittää. Toisen murisemat sanat saivat nuoremman sekaisin ja kun hän viimein muisti vetää henkeä, hengityksensä kulki raskaasti ja katkonaisesti.
"Oo.. onko se jotain suurta... kovaa?" Felix tiedusteli viattomimmalla äänellään ja räpytteli silmiään kuin olisi ollut suoranainen enkeli. Viaton naapurinpoika.

Felix hengähti toisen kaataessa hänet sängylle selälleen, saaden jälleen kerran yllätettyä nuoremman. Jonny saattoi olla suurikokoinen, mutta tuo oli silti ketterä ja nopea. Pian tuo oli jo kiskonut housut hänen jaloistaan.
Vanhemman etsiskellessä liukastetta Felix nautti pehmeästä vuoteesta. Jonny joutuisi näkemään paljon vaivaa, jos aikoi aamulla saada hänet ylös näin mukavasta sängystä.

Felix levitti jalkojaan antaakseen toiselle tilaa. Tuon sormi palasi hieromaan hänen aukkoaan ja nuorempi näykkäsi alahuultaan malttamattomana.
"Älä kiusaa mua", Felix vaikersi ja kohotti lantiotaan.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Pe Kesä 15, 2018 10:35 pm

Jonny virnisti nuoremman hengittäessä katkonaisesti ja kysyessä sitten teennäisen viattomasti, että olikohan kenties hänen palkkionsa tuolle jotakin suurta ja kovaa.. "Mm.. ehkäpä.." Jonny virnisti ja suuteli nuorempaa jälleen himoavasti. Hänen käännettyä Felixin alleen ja riisuttua tuon housut vilkaisi hän edessään alasti makaavaa Felixiä ja nuolaisi huuliaan. Helvetti kuinka seksikäs tuo olikaan, alasti siinä hänen allaan, toisenkin etumus oli jo puolikova, vaikkei hän ollut kunnolla edes koskenut siihen.

Hänen vietyä sormensa hieromaan toisen aukkoa vaikersi Felix levittäen jalkojaan, ja pyysi, ettei hän kiusaisi tuota. "mm.. entä jos mä haluan?" Jonny tiedusteli virnistäen ja suuteli tuota himoavasti vieden kielensä toisen suuhun merkatakseen tuon suun omakseen, samalla hän työnsi ensimmäisen sormensa hitaasti toisen sisälle odottaen, että tuo rentoutui hieman jonka jälkeen alkoi pikkuhiljaa liikutella sormeaan toisen sisällä.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Pe Kesä 15, 2018 10:45 pm

Felix mutristi huuliaan Jonnyn ilmoittaessa ehkä haluavansa kiusata häntä. Kuten hän oli kenties jo tehnyt selväksikin, hän oli yleensä niin malttamaton, ettei jaksanut esileikkejä ja kiusoitteluja. Hän tahtoi vain kovaa kyrpää rajusti perseeseensä. Hän tahtoi huutaa ja itkeä kivusta ja nautinnosta yhtä aikaa. Siinä oli vain se harmillinen puoli, että takapuolensa ei todellakaan kestäisi mitään taas hetkeen moisen jälkeen. Kenties valmisteluista huolimatta seksi silti tuntuisi yhtä hyvältä. Ei toinen ainakaan pieneltä sisällään onnistuisi millään tuntumaan.

"Mä en oo mikään neitsyt, joka ei kestä useempaa sormee kerralla", Felix valitti lähinnä koska alkoi käydä jo niin kuumana, ettei olisi tahtonut odottaa. Yksikin sormi tuntui hyvältä, mutta hän oli tuskallisen tietoinen siitä, mitä toisella oli noiden tiukkojen alushousujensa sisällä - ja mikäli ei olisi tiennyt, hän saattoi kyllä nähdä tuon pullistuman miehen housuissa.
"Ahmnn... voisitko sä vaan... mä haluun sen palkkion nyt heti!" Felix nurisi kuin lapsi, joka joutui odottamaan karkkipussiaan, vaikka oli karkkipäivä. Hän alkoi käydä niin levottomana, että paikoillaan pysyminen oli suorastaan mahdotonta.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Pe Kesä 15, 2018 10:56 pm

Jonny yritti rauhassa valmistella tuon pitääkseen huolen siitä, että heidän seuraavaa seksikertaansa ei tarvitsisi odottaa jälleen viikkoa. Hänen vietyä ensimmäisen sormensa toisen sisälle ja alettua liikutella sormeaan vaikersi Felix, ettei ollut mikään neitsyt joka ei kestäisi useampaa sormea kerrallaan. Toisen sanat saivat hänet vilkaisemaan toista paljon puhuvasti, ei hän luullutkaan tuon olevan neitsyt, hän vain halusi huolehtia, ettei toisen takapuoli vaatisi jälleen viikkoa toipuakseen. "mä tiedän." Jonny murisi vieden toisen sormensa hieromaan toisen aukkoa työntäen sen hitaasti toisen seuraksi alkaen liikutella ja venyttää sormiaan nyt yhdessä. Felixin nuristessa, että halusi palkkionsa heti katsoi hän tuota jälleen silmiin ja suuteli tuota vaativasti. "Jos sä nyt rupeet tuhmaksi pojaksi mä joudun sitoon sut." Jonny murahti ja jatkoi sormiensa liikuttelua ja venyttämistä saadakseen tuon lihakset rentoutumaan niin, että saisi kunnolla tilaa miehuudelleen.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Pe Kesä 15, 2018 11:11 pm

Felix tiesi kyllä toisen ajattelevan hänen ja oikeastaan heidän parastaan. Kyse oli kuitenkin kumpaisenkin seksielämästä ja tarkoituksesta pitää se mahdollisimman aktiivisena. Siitäkin huolimatta hän ei ollut sellainen, joka nautti pitkään jatkuvista esileikeistä. Hän oli tottunut nopeisiin panoihin yökerhojen vessoissa ja sellaisista hän myös nautti eniten. Hän piti siitä himon aiheuttamasta kiireestä.

Felixillä oli vaikeuksia pitää levoton lantionsa sängyllä. Jonny vei viimein toisenkin sormen hänen sisäänsä, mutta nuorempi ei ollut vieläkään tyytyväinen. Hän heittelehti sängyllä, kohottautuen mulkaisemaan toista tuon murahtaessa hänelle.
"Uhkailetko sä mua?" Felix nurisi ja lysähti takaisin sängylle turhautuneena. Hän oli odottanut jo viikon! Hän ei ollut aikoihin pitänyt viikon taukoa seksistä, liekö koskaan! Toki toinen oli sen verran hänen tavanomaisia kumppaneitaan suurempi, ettei perseensä ollut tykännyt hyvää, mutta hän siitäkin huolimatta oli. Jopa se useamman päivän jatkunut kipu oli tuntunut jollain sairaalla tavalla hyvältä. Tietää, että hänet oli pantu helläksi. Ja aina, kun hän oli yrittänyt istuutua ja kivun tuntiessaan tullut toisiin ajatuksiin, hän oli muistanut tavan, jolla toinen oli pannut häntä. Mistä oli tietysti seurannut armoton stondis, josta hän oli joutunut huolehtimaan oman käden oikeutta hyödyntäen.

"Anna nyt jo!" Felix aneli lantiotaan pyöräyttäen, kohottautui hieman käsiensä varaan ja vei toisen jalkapohjansa hieraisemaan kohoumaa vanhemman housujen etumuksessa.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Pe Kesä 15, 2018 11:24 pm

Jonny yritti toisella kädellään pitää toisen lantion paikallaan samalla kun liikutti toisen kätensä sormi toisen sisällä. Hänen ilmoittaessa, että jos tuo olisi tuhma joutuisi hän sitomaan tuon sängylle. "Mmm.. ehkäpä.. " Jonny totesi käheällä äänellä liikutellen sormiaan vielä hetken.. Felixin lopulta anellessa häntä antamaan tuolle jo ja liikauttaessa lantiotaan hieroen jalkapohjaansa hänen etumustaan vasten murisi Jonny tuijottaen toista silmät himosta tummuneina. Lopulta hän veti sormensa tuon sisältä ja riisui nopeasti molemmat housunsa ja puristi liukastetta sormilleen levittäen sitä koko miehuudelleen ja kääntyi sitten selin vetäen Felixin istumaan lantiolleen jotta tuo saisi nyt itse omaan tahtiinsa painautuau hänen miehuudelleen. "Ratsasta." Hän komensi ja tuijotti tuota raskaasti hengittäen.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Pe Kesä 15, 2018 11:41 pm

Tiedä johtuiko se hänen toisen etumusta hierovasta jalastaan vai oliko tuo vain mielestään saanut valmisteltua häntä tarpeeksi, mutta viimein tuo veti sormensa hänen sisältään ja ryhtyi valmistelemaan itseään.
Felix kohottautui sängylle istumaan ja seurasi tiiviisti, kuinka Jonny riisui housunsa ja paljasti sen hänen jo pitkään odottamansa suuren ja kovan palkkion. Nuorempi kostutti yllättäen kuivuneita huuliaan kielellään ja katseli toisen levittäessä liukastetta elimelleen. Olihan tämäkin jo huomattavasti enemmän kuin viimeksi ja Felix jaksoi uskoa, että kestäisi toisen tällä kertaa paremmin. Ainakin hän tiesi jo mihin varautua.

Jonny asettui sängylle ja veti hänet päälleen. Felix oli tottunut siihen, että joku muu määräsi tahdin ja tuijotti hetken ajan toisen miehuutta, kuin pohtien kuinka saisi itse sen mahdutettua sisäänsä. Yleensä hän vain puri hammasta ja antoi elimen omistajan itse survoa kalunsa hänen sisäänsä välittämättä siitä, kuinka paljon häneen sattui.

Felix ei kuitenkaan aikonut antaa periksi uuden tilanteen edessä. Hän tarttui toisen elimeen, kohottautui polviensa varaan ja vei toisen kärjen hänen aukkoaan vasten. Nuorempi sulki silmänsä, veti pari kertaa syvään henkeä ja kielsi itseään epätoivoisesti pohtimasta, kuinka hän onnistuisi mahduttamaan toisen sisäänsä. Toinen oli mahtunut häneen aiemminkin ja vieläpä ilman liukastetta ja valmisteluja.

Felix piti toisen elintä paikoillaan ja laskeutui hitaasti alaspäin, antaen toisen miehuuden sentti sentiltä lävistää hänet. Pitkä valitus pakeni nuorukaisen huulilta, mutta hän ei antanut itsensä lopettaa. Hän oli odottanut tätä viikon. Hänen kehonsa olisi parempi ahmia toinen sisäänsä yhdellä kertaa. Muutoin hän ei ikinä tottuisi toisen kokoon.
Kun toinen oli viimein niin syvällä, kuin hän onnistui tuon sillä hetkellä saamaan, Felix kohottautui ylöspäin ja laskeutui jälleen alas. Silmänsä pysyivät puolittain suljettuina ja huultensa välistä karkaili jatkuvalla syötöllä huokauksia ja vaikerruksia. Mitä enemmän hän liikkui, sitä useammat huokauksensa muuttuivat vaimeiksi kirosanoiksi.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty La Kesä 16, 2018 1:27 am

Hänen asetuttua sängylle antaen tuon itse määrätä tahdin jolla laskeutuisi hänen syliinsä ja samalla tahdin jolla hänen miehuutensa painautuisi tuon sisälle. Sillä tavalla Felix pystyisi hidastamaan tai painautumaan nopeammin alaspäin minkä ansiosta tuon lihasten olisi helpompi rentoutua kun tuo kykeni itse kontrolloimaan mitä tahtia he etenivät. Jonny toivoi sen helpottavan tilannetta niin, ettei tuon takapuoli tulisi niin kipeäksi.

Felix painoi kynsiään hänen rintalihaksiinsa ja laskeutui hitaasti sentti sentiltä kunnes oli ottanut hänet niin syvälle kuin kykeni. Jonny puristi kevyesti toisen lantiota ja odotti kunnes Felix alkoi kohoilla edes takaisin hänen sylissään hitaasti ja raskaasti huohottaen. Jonny itsekkin hengitti todella raskaasti ja joutui puremaa hampaitaan yhteen jottei laukeaisi liian pian toisen tiukkojen lihaksien takia. Hän auttoi käsillään nuorempaa tuon liikkuessa häen päällään ottaen hänen miehuutensa jokaisella ylös alas liikkeellä ihastuttavan syvälle tuon lihasten puristaessa hänen miehuuttaan niin ihanan tiukasti. "luoja sä oot tiukka.." Jonny murisi tuijottaen toista silmät himosta tummuneina.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty La Kesä 16, 2018 4:47 pm

Felix olisi tahtonut rajua seksiä, mutta siitä ei tullut mitään niin kauan kuin hän oli päällä. Hän ymmärsi toisen tahtovan säästellä hänen takapuoltaan ja niinhän se parempi olisikin, muutoin he joutuisivat taas pärjäämään viikon ilman seksiä. Felixistä ei kuitenkaan ollut itse lävistämään itseään toisen elimellä mielestään tarpeeksi voimakkaasti. Hän ei osannut satuttaa itseään sillä tavalla. Toisten oli helpompi naida häntä tavalla, josta nuorempi niin kovasti piti, koska nuo eivät tienneet, kuinka paljon häneen ajoittain sattui.

Se ei tietenkään tarkoittanut sitä, etteikö hän olisi nauttinut olostaan. Toinen tuntui valmisteluista huolimatta valtavalta ja sai nuoremman näkemään tähtiä. Kyntensä pureutuivat toisen rintakehään nuoremman onnistuessa hetki hetkeltä liikkumaan sulavammin. Toinen tuntui yhä repivän hänet kahtia, mutta samaan aikaan hän onnistui nostelemaan itseään helpommin toisen yllä.
"Voi vittu Jonny", Felix vaikersi ja kumartui puremaan toisen hartiaa, yhä takapuoltaan nostaen ja laskien, alkaen jo löytää sopivan rytmin. Hampaansa pureutuivat säälimättä toisen ihoon, nuoremman purkaessa toiseen seksuaalisen turhautumisensa, joka nyt purkautui ulos.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty La Kesä 16, 2018 7:06 pm

Felix olisi ehkä toivonut rajumpaa menoa, mutta alkuun heidän ainakin täytyisi ottaa varovaisemmin, jotta toisen takapuoli ei tarvisi jälleen viikkoa toipuakseen. Alkuun toinen liikkui hyvin varovasti kunnes alkoi viimein löytä itselleen sopivan rytmin upottaen samalla kyntensä hänen rintakehänsä ihoon saaden hänet murisemaan tuijottaen toista raskaasti huohottaen. Felixin kirotessa ja vaikertaessa hänen nimensä kumartuen puremaan hänen hartiaansa kaareutti Jonny päätään taakseppäin vaikertaen itse hiljaa. Hetken hän malttoi antaa Felixin määrätä tahdin kunnes käänsi heidät niin, että Felix oli nelinkontin hänen edessään ja hän polvillaan tuon takana. Hitaasti hän työntyi takaisin tuon sisälle ja aloitti hitaasti nopeutuvat työnnöt puristaen Felixin lantiota raskaasti huohottaen. "helvetti.. Felix sä oot niin tiukka.." Jonny murahti ja kumartui suutelemaan tuon hartiaa jättäen jälkeensä tummia jälkiä.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Su Kesä 17, 2018 9:39 pm

Felix ei voinut estää voitonriemuista virnettä, joka huulilleen nousi hänen saatua Jonnyn vaikertamaan. Hänen pitäisi selvästi upottaa hampaansa tuon lihaan useammin, jos sillä sai toisen päästämään muitakin ääniä kuin murahduksia. Toisaalta, murahduksissakaan ei ollut mitään vikaa ja ne olivat oikeastaan kaikessa mataluudessaan helvetin kiihottavia, saivat kylmät väreet kohoamaan hänen selkäänsä pitkin.

Jonny tahtoi pian ohjat takaisin itselleen, eikä Felix valittanut. Tosin hän tiesi tulevansa hyvin pian valittamaan, muttei mitenkään negatiivisella tavalla.
Nuorempi asettui kiltisti nelinkontin, jopa kaareuttaen selkäänsä niin, että takapuolensa oli paremmin tyrkyllä, virnuillen samaan aikaan itsekseen.

Felixin sormet puristuivat lakanoihin jo toisen työntyessä takaisin hänen sisäänsä. Olisi voinut kuvitella lihastensa valmistelujen ja äskeisen jälkeen tottuneen ajatukseen, että toinen lävistäisi hänet tänään toistuvia kertoja, mutta jostain syystä itsepäiset lihaksensa jaksoivat yhä pistää vastaan.
Nuorempi puristi silmänsä kiinni, kaareutti selkäänsä enemmän ja puri alahuultaan voimakkaasti koettaessaan estää valituksen, joka kaikista yrityksistään huolimatta lopulta karkasi huuliltaan.

Jonny aloitti työnnöt, jotka nopeutuivat hitaasti. Sen verran hitaasti, että Felix olisi voinut kuvitella toisen kiduttavan häntä tahallaan. Kenties tuo tekikin juuri niin. Opetti hänelle kärsivällisyyttä vastoin hänen tahtoaan. Felix oli tähän saakka saanut sen mitä tahtoi, siihen tahtiin kuin tahtoi ja oli sen vuoksi toisenkin kanssa hyvin malttamaton. Useimmilla aiemmista seksikumppaneistaan ei ollut sen enemmän kärsivällisyyttä kuin hänelläkään, joten tilanne toisen kanssa oli siinäkin mielessä ainoa laatuaan.
Felix vaikersi toisen jättäessä tummia fritsuja hänen ihoonsa. Hän tulisi näyttämään huomisaamuna hyvin pahoinpidellyltä. Ja se toisaalta kiihotti nuorempaa jostain syystä. Kenties sillä oli jotain tekemistä masokisminsa kanssa.

"Pane mua lujempaa...", nuorempi valitti ja hautasi kasvonsa lakanoihin, tarjoten takapuoltaan paremmin toisen runnottavaksi. Lihaksensa antoivat pikkuhiljaa periksi ja hän tunsi kivun aiheuttaman nautinnon lisäksi ihan todellista nautintoakin. Masokistille raju seksi tarjosi useamman kaltaisia nautintoja ja kun nuo sekoittuivat keskenään, sitä tunsi tulevansa suorastaan hulluksi kaikesta mielensä valtaavasta hyvästä olosta.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Su Kesä 17, 2018 11:57 pm

Jonny murahti tyytyväisenä Felixin kaareuttaessa selkäänsä ja tarjotessa takapuoltaan hänelle hänen käännettyä tuon polvilleen. Hänen työntyessä hitaasti raskaasti huohottaen takaisin toisen tiukkuuteen. "helvetti.. " Jonny murisi puristaen silmiään kiinni. Felix oli niin helvetin tiukka, hän kykeni kuitenkin aloittamaan pikkuhiljaa nopeutuvat työnnöt ja sai Felixin voihkimaan ja vaikeroimaan puristaen lakanaa nyrkit valkoisina.

Toisen valittaessa haluavansa hänen panevan tuota lujempaa murahti Jonny ja puristi Felixin lantiota entistä voimakkaammin ja aloitti entistäkin anteeksiantamattomamman rytmin työntyen nopeasti ja syvälle toisen sisälle joka työnnöllä tuntien rajansa alkavan lähestyä yhä nopeammin ja nopeammin. "Helvetti Felix.." Jonny murisi epäillen, että jättäisi vielä tummat sormen jäljet toisen lantioon puristuksellaan.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ma Kesä 18, 2018 3:09 pm

Felix sai kuin saikin mitä pyysi. Nuorempi tukki lakanaa suuhunsa tukahduttaakseen kurkustaan jatkuvana huutona karkaavat valitukset. Liekö kiittäminen Jonnyn lihaksia vai silkkaa kestävyyttä siitä, että mies onnistui ylläpitämään taukoamatonta rytmiä, jonka ansiosta tuon elin survoutui hänen sisäänsä tasaisin väliajoin sääliä antamatta. Kaikki hänen aiemmista seksikumppaneistaan olivat joko menneet sekaisin rytmissä tai joutuneet hidastamaan, ehkä jopa pysähtymään kokonaan, kun noiden kunto ei ollut kestänyt. Jonny sen sijaan pystyi jatkamaan sekoamatta tahdissa ja helvetti se tuntui hyvältä. Sanoinkuvailemattoman hyvältä!

Felix venytti käsiään edessään ja takertui sängyn reunaan, puristaen patjan reunaa sormissaan, mumisten valituksensa lakanaan, jota puri hampaillaan. Hän tunsi kyyneleiden kihoavan silmiinsä, tietämättä edes mistä se johtui. Syynä oli kaiketi tuo ihana kivunsekainen nautinto, joka oli saada päänsä sekaisin, toisen miehuus, joka hankautui hänen seinämiään ja eturauhastaan vasten, tuo vääjäämätön rytmi, jonka tahtiin toinen häntä nai. Kaiken tuon yhdistelmä oli todella tehdä hänet hulluksi.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Dont touch whats mine

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 2 1, 2  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa