In need of a helping hand?

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ti Kesä 05, 2018 7:20 pm

Toisen murahdus sai nuoremman pyöräyttämään silmiään. Faktojen lausuminen ääneen ei tilannetta juuri helpottanut eikä hän sillä hetkellä edes välittänyt. Juuri nyt mieleensä mahtui vain Jonnyn miehuus ja sen mahduttaminen hänen sisäänsä, nyt!
Jonny ei enää koettanut kysellä hänen mielipidettään jatkamisen suhteen vaan työntyi vääjäämättömästi hänen sisäänsä, saaden nuoremman valittamaan kivusta. Hän koetti parhaansa mukaan pitää tuntemuksensa omana tietonaan, mutta se ei yksinkertaisesti onnistunut.

Se saattoi tuntua ikuisuudelta, mutta ajallisesti suhteellisen pian tuo oli kuitenkin saanut itsensä niin syvälle, kuin oli ensimmäisellä työnnöllä saadakseen. Toinen pysähtyi hetkeksi, hengittäen jo raskaasti ja sai yhtälailla kiihtynyttä hengitystään tasailevan nuorukaisen virnistämään itsekseen.
Lihaksensa antoivat hieman myöten ja hän saattoi jopa rentoutua hieman, vaikkei se poistanut sitä faktaa, että toinen oli suuri ja hyvin syvällä hänen sisällään. Felix ei ollut varma oliko vielä törmännyt kehenkään, jonka elin olisi yhtä pitkä ja yltänyt yhtä syvälle.

Nuorempi tunsi jälleen huulet hartiallaan. Hän hellitti otettaan baaritiskin reunasta, muttei silti päästänyt irti. Tämä oli vasta alkua.
Jonny vetäytyi hieman kauemmas, ilman että kyseinen liike tuntui vielä juuri aiempaa työntöä helpommalta. Toisen huulilta karkaava vaikerrus sai Felixin naurahtamaan, joskin seuraava sisääntyöntyminen sai nuoremman vakavoitumaan ja parahtamaan ääneen. Hän tiesi itsensä usein äänekkääksi seksin aikana, mutta jostain syystä hän oli jo tähän mennessäkin ollut tavallista äänekkäämpi, joten itse seksinkään suhteen tilanne tuskin olisi toinen. Eikä nuorempi ollut arvauksensa suhteen väärässä. Jokainen työntö tuntui kirvoittavan älähdyksen hänen huuliltaan. Nuo äänetkin tosin muuttuivat työntö työnnöltä nautinnollisemmiksi, vaikka kipu olikin yhä läsnä, mutta se muuttui sen verta siedettävämmäksi, että masokistinen puolensa onnistui kunnolla nauttimaan siitä.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Ti Kesä 05, 2018 7:45 pm

Jonny ei voinut sille mitään, että toisen kivusta ja selkeästä epämukavuudesta kertovat valittavat äännähdykset kiihottivat häntä entisestään. Felix oli ennen aloitusta tietoinen hänen koostaan, ja oli varmistaessa halunnut jatkaa joten ilmeisesti toinenkin sai jonkinlaista masokistista nautintoa kivusta jota varmasti tunsi juuri takapuolessaan.

Hänen päästyä mahdollisimman syvälle ja tasailtua hengitystään ennenkuin aloitti työnnöt saaden hetki sitten selkeästi virnistäneen Felixinkin vaikertamaan kovaan ääneen. Hänen työntönsä itseasiassa kirvoittivat paljonkin noita kovaäänisiä välillä kivusta välillä kivunsekaisesta nautinnosta kertovia ääniä. Toisen rentoutuessa vielä hivenen uskalsi hän nopeuttaa työntöjään aloittaen anteeksiantamattoman rytmin ja syvät työnnöt tuntien nopeasti rajansa alkavan lähestyä toisen jo valmiiksi tiukkojen lihasten supistellessa hänen ympärillään. Samalla hän puristi tiukasti toisen lantiota ja suuteli ja näykki tuon hartiaa ja niskaa jättäen jälkeensä varmasti hyvin syödyn näköisen alueen yrittäessään pitää itseään hiljaisena.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ti Kesä 05, 2018 8:43 pm

Hän ehti kenties jo hieman tottua toisen hitaisiin työntöihin, mutta rytmi, jonka Jonny seuraavaksi asetti sai nuoremman lähestulkoon huutamaan ääneen. Voihkauksiensa äänenvoimakkuus nousi eikä ottanut laskeakseen toisen työntyessä häneen nopein, mutta silti syvin työnnöin, tarjoamatta hänelle hetkeäkään vetää henkeä. Eikä Felix tuollaista hetkeä pyytänytkään. Tällaisesta seksistä hän nautti eniten. Armottomasta ja... lähestulkoon raa'asta.

Felix ei ollut huolissaan takapuolestaan, joka olisi taatusti kipeä koko loppuviikon - moiseen hän oli tottunut -, pikemminkin hän oli huolissaan niskastaan ja hartioistaan, joiden iho harvemmin sai osakseen yhtä paljon huomiota.
"Voi vittuuuuuuuuh...", Felix kirosi pitkään ja hartaasti, jälleen tiskin reunaa puristaen, toisen pannessa häntä armottomasti. Kiroilunsa vaihtui hitaasti vaikerrukseen, sitten taas toistuviin kirosanoihin ja valitukseen niiden välissä. Hän kohotti viimein otsansa baaritiskiltä, puristaen silmänsä kiinni, kohottaen kasvonsa kattoa kohden. Helvetti, kaikki tuo kipu ja nautinto oli tehdä hänet hulluksi ja veisi pian hänet rajan yli.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Ti Kesä 05, 2018 9:33 pm

Jonny virnisti tyytyväisenä nuoremman äänenvoimakkuuden noustessa samalla kun hänen työntöjensä nopeus kiihtyi. Nuoremp voihki ja huusi ja kirosi hänen naidessa tuota baaritiskiä vasten saaden Jonnyn tyytyväiseksi siitä, että Harvey oli pitänyt pomon tänään kiireisenä, ja että Felix oli sattunut tulemaan normaalia aijemmin kyseisen juomakuorman takia mistä syystä heillä oli hyvin aikaa.

Hänen nopeuttaessa viimeisen kerran työntöjään kohotti Felix otsaansa baaritiskiltä ja vaikersi kovaan ääneen. Jonny tunsi oman rajansa olevan hyvin lähellä vei hän yllättäen toisen kätensä toisen etupuolelle ja kietoi pitkät sormensa tuon miehuuden ympärille aloittaen kädellään työntöjään vastaavan nopean liikkeen. "Mä haluan et sä huudat mun nimeä ku sä tulet." Jonny murahti tuon korvaan. "Koska kukaan ei varmasti koskaan oo pannu sua niinkuin mä nyt. vai onko hm?" Jonny tiedusteli ja sanojensa vakuudeksi työntyi nopeasti ja syvälle tuon sisälle hieraisten peukalollaan tuon kärkeä.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ke Kesä 06, 2018 5:29 pm

Felixin kiroilulle ei tuntunut tulevan loppua. Hän oli yleensäkin kova poika kiroamaan, mutta seksin aikana tilanne vain paheni, Jonnyn kanssa näemmä vielä tavanomaistakin enemmän.
Tosin oli menokin sen verran rajumpaa. Juuri sellaista, mistä Felix piti, mutta jollaista hän harvemmin sai.

Felix parahti tuntiessaan toisen sormet hänen herkän, toistaiseksi vähällä huomiolla selvinneen elimensä ympärille. Vähää huomiota ei kenties aina voinut pitää hyvänä asiana, mutta nuorempi olisi todennäköisesti tullut ennen aikojaan, jos toinen olisi antanut hänen miehuudelleen enemmän huomiota.

Felix puristi silmiään tiukasti kiinni, koettaen pidätellä syvältä kurkustaan kumpuavaa valitusta, joka huuliltaan paetessaan tuntui jatkuvan loputtomasti.
Toisen äänensävy sai kylmät väreet kulkemaan pitkin hänen selkäänsä eikä nuorempi ensin edes ymmärtänyt, mitä toinen sanoi. Hän saattoi vain kuulla tuon äänen, muttei sanoja.
Yllättäen toisen sanoja seurannut syvä ja nopea työntö sai nuoremman suorastaan vingahtamaan ja tuon jalat notkahtamaan. Hän alkoi hiljalleen sisäistää toisen lausumat sanat, tuon ääneltä ja työnnöiltä. Hän ei oikeastaan voinut väittää vastaankaan, yksinkertaisesti koska toinen oli oikeassa. Kukaan ei ollut pannut häntä samalla tavalla. Ja toisaalta, hän olisi valmis tekemään aika paljon orgasmin saadakseen, mutta sitä ei kannattanut Jonnylle paljastaa. Tuo saisi kuitenkin tahtomansa, sillä nuorempi huutaisi kyllä tuon nimeä tullessaan, jos vanhempi sitä vaati ja vieläpä tuollaisella äänellä.

Felix pudisteli päätään vastaukseksi toisen jälkimmäisiin sanoihin.
"Ei oo", hän onnistui pakottamaan muutaman sanan ulos suustaan, mutta sen enempää hänestä ei ollut keskustelemaan.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty To Kesä 07, 2018 2:05 pm

Jonny ei voinut estää tyytyväistä virnettä huulillaan Felixin kiroillessa kuin merimies hänen naidessa tuota. Hänen kiedottua sormensa tuon miehuuden ympärille parahti toinen kovaan ääneen ja tuon äännähdyksistä päätellen alkoi Felixinkin raja jo lähestyä. Hänen ilmoittaessa nuoremmalle, että halusi tuon huutavan nimeään kun laukeaisi, ei toinen saanut alkuun sanottua mitään. Hänen kuitenkin nopeuttaessa ja syventäessä hivenen työntöjään vinkaisi Felixi jonka polvetkin tuntuivat notkahtavan ja niin hän kietoi vapaan kätensä tuon lantion ympärille pitääkseen Felixin pystyssä vaikka tuon jalat pettäisivätkin. Hänen tiedusteltua oliko kukaan nainut tuota ennen samalla tavalla kuin hän vastasi Felix päätään pudistaen, että ei. "mm.. sitä minäkin.. ja Felix.. minun" Jonny murahti ja työntyi jälleen hyvin syvälle toisen sisälle. "Jatkossa.. mä haluan olla ainoa joka kuulee ja näkee sut tällasena.." Hän murahti toiselle vielä ja puristi toisen miehuutta. "Onko selvä?" Hän tiedusteli, ja saatuaan mieleisensä vastauksen nopeutti viimeisen kerran työntöjään ja alkoi liikuttaa kättään työntöjensä tahdissa hieroen peukaloaan toisen kärkeä vasten kunnes tunsi laukeavansa hetkenä minä hyvänsä. "Come for me Felix, NOW!" Jonny komensi karhealla syvällä äänellä ja toisen lauetessa seurasi itse perässä tuon tiukkojen lihasten ansiosta.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty To Kesä 07, 2018 6:11 pm

Toisella oli ikävä tapa ladella sääntöjä kesken seksin, kun hänestä ei varsinaisesti ollut väittämään vastaankaan, etenkään kun vastaanväittäminen olisi saattanut johtaa seksin keskeyttämiseen ja sitä hän ei todellakaan tahtonut.
Toisen nimen huutaminen nyt oli pieni seikka joka saattoi tulla suurin piirtein itsestäänkin. Mutta Jonnyn seuraavaksi asettama sääntö oli jotain, mihin nuorukainen ei olisi millään voinut kuvitella suostuvansa. Hänellä oli hyvin aktiivinen seksielämä eikä hän ollut päätynyt parisuhteeseen kuin muutaman kerran, jolloin hänen yliaktiivinen libidonsa oli nopeasti kariuttanut kyseisen suhteen yritelmän. Vielä toistaiseksi ei yksi ihminen ollut riittänyt pitämään häntä tyytyväisenä ja vaikka seksi Jonnyn kanssa poikkesikin kaikesta aiemmin kokemastaan, ei hän jostain syystä jaksanut uskoa, että vanhemmasta miehestä olisi pysymään hänen perässään.

Felix ei kuitenkaan kyennyt väittämään vastaan, ei nyt, kun orgasminsa oli niin lähellä. Hän ei ajatellut asiaa sen pidemmälle vaan vastasi parahtaen; "Okei, okei!"
Rajansa oli niin lähellä. Toisen nopeat työnnöt ja tuon käsi hänen ympärillään, terskaansa hierova peukalo, saivat nuoremman valittamaan. Hän saattoi tuntea muutaman kyyneleenkin poskellaan, silkan nautinnon aiheuttaman kyyneleen.

Felix saavutti rajansa ja kirkaisi toisen nimen lauetessaan baaritiskille ja tuon sormille.
"Jonny!"
Kuten luvattua, tosin hänen ei tarvinnut edes pakottaa toisen nimeä huulilleen, se tuli aivan yrittämättäkin. Siinä orgasmistaan hitaasti selvitessään Felix huomasi myös pohtivansa, mihin todella oli huumassaan suostunut.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty To Kesä 07, 2018 8:59 pm

Jonny oli harvinaisen tyytyväinen Felixin suostuessa hänen sanoihinsa ja parahtaessa kovaan ääneen Okei, okei. Toisen suostuttua ja hänen nopeutettua viimeisen kerran työntöjään ja kätensä liikettä saaden tuon laukeamaan kirkaisten hänen nimeään voimakkaasti. Toinen oli lauennut osin hänen kädelleen ja osin baaritiskille. Jonny oli varma, että jälkimmäisestä Zigy ei olisi lainkaan tyytyväinen jos saisi kuulla. Hänen itsensä lauettua syvälle toisen sisälle vetäytyi hän orgasmistaan selvittyään hitaasti ulos toisen sisältä näykkäisten uudelleen tuon kaulaa.

Kookkaan miehuutensa, ja normaalisti hyvin ujon luonteensa vuoksi, ei Jonnyllä ollut paljoa kokemusta yhdenillan jutuista, sen puoleen kuin pitkistäkään suhteista, mutta hän oli hyvin omistushaluinen ja tiesi, että jos he alkaisivat harrastaa seksiä toistekkin, olisi hän äkkiä hyvin mustasukkainen ja vihainen jos näkisi jonkun toisen yrittävän Felixiä.

Hän laski toisen paremmin jalat lattialle, mutta tuki tuota osin käsillään siltä varalta, että Felixin jalat eivät kantaisikaan. "mm.. mä haluan ehdottomasti pian uusinnan.." Jonny murahti sitten hyväillen Felixin alavatsaa sormillaan. "Pomo mahtais hermostua jos näkis et sä sotkit meijän baaritiskin.." Hän heitti sitten ilkikurisesti virnistäen.


Viimeinen muokkaaja, Ayu pvm Ti Kesä 12, 2018 5:56 am, muokattu 1 kertaa

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty To Kesä 07, 2018 9:14 pm

Jonny vetäytyi hitaasti ulos hänen sisältään ja sai nuoremman huojahtamaan kevyesti. Hän ei ollut vielä päästänyt otettaan baaritiskistä ja kenties juuri sen vuoksi onnistuikin pysymään pystyssä sen sijaan, että olisi rojahtanut lattialle.
Jonny sentään ymmärsi tukea häntä, sillä Felixin jalat olivat spagettia. Hän laski painoaan varovasti takaisin jaloilleen, jotka tärisivät allaan ja tuntuivat peräti kipeiltä. Liekö hän epähuomiossa jännittänyt jalkojaan.

Hän nojautui takanaan seisovaa miestä vasten, jo pysyäkseen paremmin pystyssä, mutta myös koska ei halunnut oitis palata takaisin maanpinnalle.
Felix naurahti toisen kommentille Zigystä.
"Täytyy siis pitää huoli siitä ettei se nää", nuorempi huokaisi virnuillen. Tietysti hän aikoi siivota jälkensä. Itse asiassa hän joutuisi hetken päästä siivoamaan toisenkin jälkiä, sillä saattoi tuntea tuon siemennesteen sisällään, epäillen äskeisen kyydin jälkeen, että kyseinen erite pian valuisi sisäreisiään pitkin.

Felix vetäytyi hitaasti irti toisesta, koettaen pysytellä pystyssä omilla, yhä heikoilta tuntuvilla jaloillaan.
"Olitko sä tosissas siitä... tiiätkö, ku sanoit että...", nuorempi aloitti ja haroi hiuksiaan, jotka olivat tavanomaistakin sekavammat äskeisen kyydin jäljiltä, "Sä haluut olla ainoo, joka..."
Felix etsiskeli housujaan lattialta, tehden kaikkensa jottei olisi joutunut kääntymään ympäri, kohtaamaan toisen katsetta.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Pe Kesä 08, 2018 1:34 am

Hänen vetäydyttyä ulos ja auttaessa Felixin paremmin omien jalkojensa varaan tunsi hän kuinka tuon jalat antaisivat periksi jos hän irrottaisi otteensa tuosta. Onneksi Felixiä ei tuntunut haittaavan, että hän piti tuosta yhä kiinni vaan nojautui tuo itsekkin häntä vasten antaen hänen kietoa kätensä vielä paremmin lantionsa ympärille. Hänen mainittua, ettei Zigy varmaan arvostaisi nähdessään Felixin mällit baaritiskillään naurahti tuo, ja ilmoitti, että pitäisi siis pitää huoli, ettei tuo näkisi saaden Jonny naurahtamaan matalasti.

Felixin alkaessa irrottautua hänestä kokeillen selkeästi vielä täriseviä jalkojaan ja tiedustellessa, oliko hän ollut tosissaan kun..? hän tiesi mihin toinen viittasi, mutta odotti silti että tuo sai jatkettua vaikkakin vaikeasti, että hän halusi olla ainoa joka tuota sai panna astui Jonny lähemmäs toista ja käänsi tuon niin, että nuorempi katsoi häntä silmiin ja painoi tuon kevyesti seinää vasten katsoen tuota vakavissaan silmiin, 'Mitä luulet?' Kertoi hänen katseensa, mutta jotta tuo varmasti ymmärtäisi suuteli hän tuota omistavasti ja puristi tuon takapuolta. "Kyllä, jos sä haluat tulla otetuksi samalla lailla tulevaisuudessa, koska vaan ja kuinka tiuhaan vaan.. sillon mä en jaa. mä haluan sut kokonaan, olla ainoa joka saa sut huutamaan ja näkeen tähtiä." Jonny murisi matalalla äänellä ajatuskin, että joku muu saisi koskea Felixiin, johon hän oli ollut jo pitkään ihastunut hänen jälkeensä.. tai ennen heidän seuraavaa kertaansa sai hänen verensä kiehumaan. "Sä voit valita kaikki random panos.. tai sit sä voit panna vaan mun kanssani.. ja mä lupaan, että mä kyllä saan sut pidettyä hyvin.. tyydytettynä" Jonny murisi tuon korvaa ja nuolaisi tuon kaulalle jättämäänsä tummaa fritsua. Felixin kaula ja hartia olivat tummien fritsujen peitossa saaden hänet virnistämään tyytyväisenä.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ma Kesä 11, 2018 5:21 pm

Jonny astui yllättäen jälleen lähemmäs ja käänsi hänet itseään kohden. Felix ei kyennyt muuhun kuin kohottamaan hivenen yllättyneen, mutta samaan aikaan kysyvän, katseensa mieheen, joka painoi hänet jälleen seinää vasten, tällä kertaa huomattavasti hellemmin kuin aiemmin.
Felix ei ehtinyt vastaamaan esitettyyn kysymykseen ennen kuin tunsi huulet omillaan ja puristuksen takapuolellaan. Nuorempi valitti toisen omistavaan suudelmaan, ymmärtäen kyllä nopeasti tuon pointin.

Jonny oli kieltämättä hyvin erilainen kuin yksikään, jonka kanssa hän oli pannut aiemmin. Seksi tuon kanssa oli yhtälailla ollut hyvin erilaista. Kukaan ei ollut aiemmin vaatinut häntä omakseen, lähinnä, koska eivät myöskään olleet tahtoneet pitäytyä vain hänessä. Felix oli yhä hieman epäileväinen, koska Jonny saattoi sanoa kykenevänsä pitämään hänet tyytyväisenä, mutta samaan aikaan tuolla ei taatusti ollut aavistustakaan siitä, kuinka paljon hänen halujensa tyydyttäminen vaatisi. Toisen pelkkä rajuus ja tuon miehuuden koko saattaisivat hillitä häntä pari seuraavaa päivää, jos sitäkään, mutta sen jälkeen hän tarvitsisi kipeästi lisää. Hän ei ollut tottunut hillitsemään itseään.

Felix tunsi kaulansa ja hartiansa herkiksi. Ja toisaalta, ajatus siitä, että hän voisi kiskoa toisen varastoon vaikka kesken työpäivän, oli kieltämättä houkutteleva.
"Mä en olis niinkään varma", Felix kehräsi ja kallisti päätään, alahuultaan puraisten, "Mä osaan olla aika... kyltymätön."
Nuorempi virnisti kuitenkin ja sipaisi sormillaan vanhemman hiuksia.
"Mut ehkä mä annan sun yrittää."
Hän ei osannut sanoa, kuinka vaikeaan tilanteeseen itsensä asetti, mutta Jonny oli luvannut pitää hänet tyydytettynä ja hänellä olisi tuolle kyllä paljon tehtävää.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Ma Kesä 11, 2018 5:33 pm

Jonny piti toista yhä itsensä ja seinän välissä ja suudeltuan toista ja tutkaili tyytyväisenä toisen suurten tummien fritsujen koristamaa kaulaa tyytyväisenä. Ehkä toisen syöty kaula pitäisi edes osan kosijoista kauempana... osalle taas.. hän joutuisi ehkä tekemään selvemmäksi, että Felix olisi poissa markkinoilta. Hänen luvattua pitää toinen tyydytettynä katsoi Felix häntä ja kallisti päätään epäillen kykenisikö hän siihen. Toisen sanat saivat hänet katsomaan tuota kulmiensa alta, kyseenalaistiko Felix todella hänen miehisen kuntonsa? Tuon sitten mainitessa olevansa aika kyltymätön, "Mm.. sanotaanko vaikka näin et sun alotettua mä oon joutunu lähes päivittäin käymään parikertaa vetään käteen.. koska en oo aijemmin kyenny naimaan sun tiukkaa persettäs.. " Jonny murisi syvällä äänellä ja puristi tuon takapuolta uudestaan. Toisen sitten luvatessa antaa hänen yrittää suuteli Jonny toista himoavasti ja puristi nyt molemmin käsin tuon takapuolta. Hän epäili kestäisikö Felixin perse toista kierrosta vaikka hän kuinka haluaisi jo lisää.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ma Kesä 11, 2018 6:32 pm

Toisen ilme - hänen kyseenalaistettua tuon jaksamisen - sai nuoremman virnuilemaan typerästi. Jonny selvästi uskoi omaan kestävyyteensä ja piti suorastaan pöyristyttävänä sitä, että hän kehtasi epäillä tuota. Nuorempi oli silti yhä sitä mieltä, ettei toinen yksinkertaisesti tiennyt, kuinka aktiivinen hän oli. Hän ei edes uskonut toisella olleen seksikumppania sinä aikana, kun tuo oli ollut Zigyn alaisuudessa, tai sitten toinen vain piti suunsa kiinni yksityisasioistaan, siinä missä Felix oli täysin toista maata.

Felixin silmät suurenivat toisen mainitessa käyneensä lähes päivittäin vetämässä käteen, parikin kertaa. Jostain syystä sitä oli vaikea uskoa, koska hän oli iästään huolimatta ollut täällä töissä jo useamman vuoden eikä toinen ollut eleelläkään ilmaissut olevansa kiinnostunut hänestä. Tai sitten tuon eleet olivat vain jääneet häneltä huomaamatta, mutta jos Jonny olisi todella yrittänyt saada hänen huomionsa, tuo olisi taatusti siinä onnistunut.
"No miks vitussa sä et oo sanonu mitään!?" nuorempi ehti kiljahtaa ennen kuin tunsi jälleen huulet omiaan vasten ja tällä kertaa miehen molemmat kädet takapuolellaan. Suudelma oli jälleen lähes yhtä kiihkeä kuin hetkiä aiemmin ja kertoi osaltaan siitä, että Jonny saattoi jopa puhua totta. Ja olla oikeassa omasta kestävyydestään.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Ma Kesä 11, 2018 6:47 pm

Jonny mulkoili toista yhä osin kulmiensa alta koska tuo ei näyttänyt täysin vakuuttuneelta siitä, että hänen miehinen kuntonsa kestäisi, tuo mokoma vielä virnisteli hänelle.! Hänellä ei ehkä ollut ollut yhtäpaljon seksikumppaneita kuin hän oli huomannut tuolla olleen, mutta se ei tarkoittanut etteikö hän olisi joutunut tyytymään omaan käteensä useammankin kerran toisen takia.

Hänen mainittua Felixille käyneensä tuon takia vetämässä käteen useampiakin kertoja tuijotti tuo häntä silmät suurina ja tiedusteli sitten lähes kiljahtaen, että miksi vitussa hän ei ollut sanonut mitään saaden Jonnyn katsomaan toista jälleen merkitsevästi. Ne kerrat kun hän oli yrittänyt flirttailla, mitä toinen ei välttämättä ollut osannut lukea flirttailuksi koska hän itse ei osannut flirttailla oli juttu tössännyt nopeasti, tai sitten jos hän oli juonut hieman rohkaistuakseen oli toisella ollut jo aina ottaja joka oli ehtinyt iskemään tuota ennen häntä. "Sulla oli aina vientiä kun mä aijoin." Hän vastasi hiljaa ja sitten nosti tuon jälleen kevyesti hajareisin syliinsä ja suuteli tuota uudelleen himoavasti kuljettaen käsiään toisen reisillä nyt kun kykeni tekemään niin.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ma Kesä 11, 2018 7:00 pm

Kieltämättä, hänen huomionsa saaminen saattoi ajoittain olla hankalaa, mutta nuoremman oli vaikea ymmärtää, kuinka mies, joka oli yhtä kookas ja vakuuttava, kuin Jonny, ei ollut pystynyt vangitsemaan hänen huomiotaan. Kenties tuo sitten oli sisimmässään epävarmempi kuin miltä näytti. Koska tuolla oli taatusti ollut lukuisia tilaisuuksia vaatia hänen huomiotaan ja samalla häätää hänen seurastaan kenet tahansa. Siihen tuo olisi varmasti pystynyt, jos olisi kerännyt rohkeutensa ja yrittänyt.

Mutta Felix ei ehtinyt valittamaan. Eikä hän oikeastaan voinutkaan. Ei aiemmin olisi ollut mitään takeita siitä, olisiko hän suostunut pysyttelemään vain yhdessä miehessä, mutta nyt, kun oli päässyt harrastamaan seksiä tuon kanssa... Noh, sanotaanko vain, että seksi Jonnyn kanssa oli sen verta parempaa, että hän saattoi lupautua pidättäytymään vain tuossa. Olkoonkin, että hän jaksoi yhä olla hieman epäileväinen tuon kestävyyden suhteen.

Jonny nosti hänet jälleen syliinsä eikä Felix pistänyt vastaan - eikä vastarinnasta toisaalta olisi mitään hyötyä ollutkaan. Se oli yksi asia, jonka nuorempi tiedosti kiihottavan häntä. Ajatus siitä, että toinen voisi ottaa hänet väkisinkin eikä hänen parhaimmatkaan ja totisimmatkaan estoyrityksensä auttaisi.
Nuorempi kietoi jälleen jalkansa toisen ympärille ja kietoi kätensä tuon niskan taakse. Felix epäili, ettei kävelisi hetkeen normaalisti, jos tilanne päätyisi jo nyt uusintaan, mutta samaan aikaan tiedosti, ettei häntä erityisemmin olisi haitannut. Jonny voisi kantaa hänelle laatikot tiskin luo tyhjennettäväksi, koska sen tuo vähintäänkin olisi hänelle velkaa siinä tilanteessa, jos naisi hänet liikuntakyvyttömäksi.
"Huono selitys", nuorempi lopulta mumisi toisen huulia vasten. Toisen ei olisi tarvinnut kuin iskeä nyrkkinsä pöytään ja hän olisi lähtenyt tuon matkaan. Tai ilmoittaa naivansa häneltä tajun kankaalle ja hän olisi uskonut tuota huomattavasti helpommin kuin ketään muuta, joka moista oli joskus yrittänyt väittää.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Ma Kesä 11, 2018 7:45 pm

Felix vaikutti yhä epäileväiseltä saaden Jonnyn katsomaan toista taas paljon puhuvasti. Hän oli kyllä yrittänyt monta kertaa, hän ei vain oikein.. ei vain oikein osannut flirttailla. Hän oli yrittänyt alkaa koskiskelemaan Felixiä heti tuon saavuttua töihin Zigylle, hän oli tullut töihin vain auttaakseen tuota asioissa jotka eivät edes kuuluneet hänelle, hän oli huolehtinut vittumaiset asiakkaat ja toista ahdistelelet asiakkaat vaikka heillä oli sitävarten portsaritkin. Hän oli yrittänyt hienovaraisesti vihjailla toiselle olevansa kiinnostunut. Felixillä oli kuitenkin koko sen ajan kun hän oli tuntenut toisen ollut paljonkin vientiä, ja tuolla oli ollut useita vaihtuvia yhden illan säätöjä joten Jonny oli ollut epävarma siitä, olisiko toinen kiinnostunut. Koska toinen ei ollut osoittanut itse olevansa kiinnostunut pienelläkään määrin, ei Jonny ollut kehdannut lähestyä toista.

Hänen nostettua toisen syliinsä ja suudellessa tuota kiimaisesti kietoi Felix hoikat jalkansa hänen ympärille ja kätensä hänen niskaansa. Hänen vihjailtua mikseivät he olleet päässeet näihin hommiin jo aijemmin, mumisi Felix hänen selityksensä olevan huono, mutta vastasi silti kiihkeästi hänen suudelmaansa. "No.. jatkossa mä teen haluni sulle sit selvemmäksi.. mutta nyt mä en usko että sun takapuoli kestäää näin pian toista kierrosta.." Jonny puhui matalalla ja karkealla äänellä ja vei huulensa jälleen toisen kaulalle.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Rame lähetetty Ma Kesä 11, 2018 8:34 pm

Jonny lupasi jatkossa tehdä tahtonsa selvemmäksi eikä Felix jostain syystä epäillyt ollenkaan. Eikä hän epäillyt sitäkään, että takapuolensa olisi kärsinyt uusintakierroksesta, mutta samaan aikaan hän oli yhä niin lähellä toista ja tuon hänelle antamat kiihkeät suudelmat eivät helpottaneet tilannetta lainkaan.
Felix pureskeli alahuultaan, lähestulkoon mököttäen, tietämättä mököttikö toiselle vai omalle keholleen. Nuoremman huulten välistä pakeni huokaus toisen viedessä huulensa hänen kaulalleen. Toisen jättämien jälkien peittäminen voisi osoittautua hyvin vaikeaksi, mutta toisaalta, ei tämä ensimmäinen kerta ollut, kun kehonsa oli ruhjeilla seksin jäljiltä.
"Hmph, kirottua", nuorempi lopulta tuhahti, tullen itse samaan lopputulokseen hetken kehoaan kuunneltuaan. Ei kai siinä mitään, jos hänen ei olisi tarvinnut kävellä hetkeen, mutta työpäivänsä oli vasta alussa ja kävelemättömyys ei tullut kysymykseen.
avatar
Rame
Admin

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 13.12.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Ayu lähetetty Ti Kesä 12, 2018 8:18 pm

Jonny nautti vielä hetken Felixin läheisyydestä pitäen tuota sylissään ja suudellen tuota muutamia kertoja. Hänen kuitenkin mainitessa Felixille, ettei tuon keho kestäisi toista kierrosta heti perään kirosi Felix mutta oli selvästi hänen kanssaan samaa mieltä. Hänen laskettua tuon jälleen lattialle suuteli Jonny toista vielä kerran jonka jälkeen sulki housunsa ja vilkaisi sitten toista ja virnisti itsekseen. "Jos sä oot kiltisti mä tiedän miten palkitsen st vuoron lopussa.." Jonny kuiskasi toisen korvaan ja näykkäisi tuon korvalehteä kiusoittelevasti.

_________________
~Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Dreaming of the way it used to be, can you hear me?
Falling in the black, slipping through the cracks
Falling to the depths, can I ever go back?
Falling inside the black
Falling inside, falling inside
The black~
avatar
Ayu
Admin

Viestien lukumäärä : 380
Join date : 13.12.2016
Ikä : 27
Paikkakunta : Silent Hill

http://funhouse.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: In need of a helping hand?

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa